ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Ανοίγουν» και άλλες θέσεις ανόδου από τη Γ” Εθνική;

Μπορεί αρκετές ομάδες να έχουν ξεκάθαρο στόχο να αναδειχθούν πρώτοι στο τέλος του πρωταθλήματος και να κερδίσουν την άνοδο στην Football League, ωστόσο....



δεν αποκλείεται η όλη διαδικασία να είναι λιγότερο αγχωτική, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερες θέσεις προς κάλυψη στην μεγαλύτερη κατηγορία!

Πως προκύπτει όλο αυτό και πως μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση; Ήδη με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, υπάρχει τουλάχιστον μία ακόμη θέση ανόδου από τη Γ” Eθνική στην Football League γνωρίζοντας ότι η Νίκη Βόλου, έχοντας αποχωρήσει από την Σούπερ Λίγκ, θα ξεκινήσει από τη Γ” Εθνική τη νέα προσπάθεια της.

Αν ακολουθήσουν και άλλες ομάδες όπως ο Ο.Φ.Η. π.χ., τότε θα ανοίξουν και άλλες θέσεις φυσιολογικά. Ο κανονισμός άλλωστε αναφέρει ότι η θέση πρέπει να καλύπτεται από ομάδα που έρχεται από την χαμηλότερη κατηγορία. Θεωρητικά σήμερα υπάρχει μία επιπλέον θέση και χρήσιμο θα ήταν οι ομάδες της Γ” Εθνικής που ενδιαφέρονται να χτυπήσουν πόρτες για το πως και το τι, καθώς δεν αποκλείεται οι 2οι των ομίλων να κληθούν να δώσουν αγώνες μπαράζ.

http://grasidi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου