ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

"Οριστικά 20 ομάδες στη Football League!"

«Οριστικά 20 ομάδες στη Φούτμπολ Λιγκ!»
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός, Βαγγέλης Χατζηιωάννου και μίλησε για την οριστική απόφαση της Φούτμπολ Λιγκ να συμμετέχουν 20 ομάδες την περίοδο 2015-2016.   Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για την απόφαση να είναι 20 οι ομάδες στην Φούτμπολ Λιγκ την περίοδο 2015-2016:
«Θέλω να διευκρινίσω πως στην συγκεκριμένη συνεδρίαση της Φούτμπολ Λιγκ, παραστάθηκα αποκλειστικά και μόνο ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας. Είμαι νομικός εκπρόσωπος του Άρη αλλά σε αυτή την συνέλευση λειτουργούσα αποκλειστικά ως εκπρόσωπος του Αστέρα. Όσον αφορά την απόφαση που άμεσα ή έμμεσα ενδιαφέρει τον Άρη, το συμβούλιο της Φούτμπολ Λιγκ πήρε ομόφωνα την απόφαση το πρωτάθλημα την περίοδο 2015-2016 να γίνει με 20 ομάδες. Όπως τόνισα και στο συμβούλιο αυτή η απόφαση ήταν μονόδρομος καθώς αυτό προέβλεπε η προκήρυξη και επίσης υπάρχουν αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΠΟ αλλά και της Γενικής Συνέλευσης που προβλέπουν 20 ομάδες. Είναι ειλημμένη απόφαση και την επόμενη βδομάδα θα πάει και στην ΕΠΟ».
Για τα επόμενα βήματα:
«Πλέον, πρέπει να γίνει η επικύρωση της Σούπερ Λιγκ την επόμενη βδομάδα ενώ της Φούτμπολ Λιγκ θα γίνει την μεθεπόμενη. Θα πρέπει να κληθούν οι ομάδες και να γίνει πιο σωστή η οργάνωση των πρωταθλημάτων. Η Φούτμπολ Λιγκ θα καλέσει τις ομάδες που έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή, δηλαδή τον ΟΦΗ, την Νίκη Βόλου, τον Εργοτέλη και όποια άλλη ομάδα είναι. Αυτές οι ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και δηλώσεις που έχουν κάνει παράγοντες τους δεν θα δηλώσουν συμμετοχή οπότε θα προκύψει άμεσα θέμα συμπλήρωσης των θέσεων που θα δημιουργηθούν».
Για την περίπτωση που προκύψουν τρεις θέσεις στην Φούτμπολ Λιγκ και μόνο δύο ομάδες από τις δευτεραθλήτριες της Γ’ εθνικής επιλέξουν να συμμετέχουν στην κατηγορία:
«Πρέπει να δώσω μια ερμηνεία που είναι καθαρά υποκειμενική. Υποθετικά θα πρέπει να γίνει μπαράζ μεταξύ των τρίτων ομάδων. Θεωρώ πως τέτοιο πρόβλημα δεν θα υπάρχει, γιατί έχω μιλήσει και με τις τέσσερις δευτεραθλήτριες. Σίγουρα ο Άρης και ο Καραϊσκάκης έχουν δηλώσει ενδιαφέρον αλλά και η Κηφισιά και ο Παναργιακός θέλουν να παίξουν στη Φούτμπολ Λιγκ για τους δικούς τους λόγους ο καθένας».
Για την περίπτωση να συγχωνευθεί ο Παναργιακός με την Ερμιονίδα:
«Πριν από λίγο μίλησα στη Φούτμπολ Λιγκ με τον μεγαλομέτοχο της Ερμιονίδας. Μου είπε επι λέξη πως εφόσον σωθεί η ομάδα θα εξαντλήσει την περίπτωση να έχει η Ερμιονίδα έδρα την «Ερμιόνη» αλλά και πως εφόσον δεν βρεθούν συμπαίκτες και συμπαραστάτες οικονομικά, τότε θα επιλέξει να πάει η ομάδα στο Άργος. Στην Ελλάδα δεν έχει κλείσει κανέναν ενδιαφέρον καμίας ομάδας. Αν γινόντουσαν μπαράζ την επόμενη βδομάδα και οι τέσσερις θα κατέβαιναν».
Για το αν υπήρξε παρέμβαση του Αλέξη Κούγια:
«Πήγε να γίνει μια συζήτηση που ήταν άκαιρη και ο κ. Καλογιάννης αμέσως την διέκοψε για το ποιοι θα αναπληρώσουν τα κενά σε περίπτωση που δεν δηλώσουν συμμετοχή κάποιες ομάδες. Είπαν κάποιοι παράγοντες πως αν δεν δηλώσουν συμμετοχή 20 ομάδες να γίνει το πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες όμως αυτή η συζήτηση κόπηκε».
http://www.arenafm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου