ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Γιάννης Μιχαλήτσος:"Μαύρη σελίδα στην ιστορία του Άρη"

O Γιάννης Μιχαλήτσος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν ανέβηκε η ομάδα του Άρη, αν και είναι αισιόδοξος για προβιβασμό έστω μέσα από το παράθυρο των μπαράζ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη mikriliga.com:


«Δυστυχώς ο Άρης που έπρεπε να κάνει περίπατο στην κατηγορία, δεν βγήκε πρώτος. Πιστεύω πως έστω με μπαράζ, έστω με κάποιον τρόπο θα ανέβει στη Football League. Αυτός όμως δεν αναιρεί την φετινή αποτυχία. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Έχασε 19 βαθμούς, ενώ άλλους 16 ο Πανσερραϊκός, άσχετα που στο τέλος έκαναν σερί νικών.
Είναι πολλοί χαμένοι πόντοι για αυτό το επίπεδο και τη δυναμική των ομάδων. Φαίνεται και απ’ το γεγονός πως στη Football League, ΑΕΚ και Ηρακλής έχασαν πολύ λίγους…
Στον Άρη άλλαξαν πολλά πράγματα σε διοικητικό επίπεδο, ήρθαν αρκετοί προπονητές, παίκτες. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι πως ο Άρης δεν μπόρεσε να τερματίσει πρώτος. Αυτό είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του, όπως και να ‘χει… Ολόκληρος Άρης να ψάχνεται δεξιά κι αριστερά για το πού θα παίξει… Και να ανέβει τώρα, μετά από τόσο καιρό, είναι πιθανό να ‘χει χάσει πολύτιμο χρόνο στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.
Αυτή η κατηγορία για τα δεδομένα του Άρη είναι μικρή. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Είχε 19 βαθμούς απώλεια, 16 ο Πανσερραϊκός άσχετα που έκαναν σερί στο τέλος».
Όσο για το πού βρίσκεται ο ίδιος τώρα: «Έφυγα απ’ τον Άρη πριν δύο χρόνια περίπου. Ξεκίνησα να κάνω μια ακαδημία, ωστόσο κατάλαβα πως κάτι τέτοιο δεν μου ταιριάζει. Θέλω να συνεχίσω την προπονητική και να συγκεντρωθώ αποκλειστικά εκεί. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, θέλω να γυρίσω στους πάγκους, διψάω για να προπονήσω μια ομάδα και να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου