ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μπάσκετ Β' Εθνική:«Διπλή» ενίσχυση για Πολύγυρο


Συνεχίζει να κινείται εξαιρετικά στο μεταγραφικό «παζάρι» ο ΑΟ Πολυγύρου, έχοντας κάνει μέχρι τώρα λίγες αλλά σημαντικές κινήσεις. Η διοίκηση, μάλιστα, ανακοίνωσε την απόκτηση δύο παικτών, των Αριστείδη Τσιούντου και Σωκράτη Βούλγαρη.


Ο πρώτος, μάλιστα, επιστρέφει ύστερα από έναν χρόνο στην ομάδα της Χαλκιδικής, αφού οδήγησε τη Γαλάτιστα στις εθνικές κατηγορίες, ενώ ο δεύτερος αγωνιζόταν στην Αθλητική Ένωση Ελπίδας Τούμπας.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Επιστρέφει στον ΑΟΠ ο πολύπειρος Χαλκιδικιώτης φόργουρντ Αριστείδης Τσιούντος, ο οποίος πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Γαλάτιστας την οποία οδήγησε στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής. Ο Άρης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφει στον ΑΟΠ και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ανυπομονεί να συνεργαστεί με προπονητές και παίκτες τους οποίους, τους περισσότερους, γνωρίζει.

Ο ΑΟΠ απέκτησε επίσης τον πάουερ φόργουρντ Σωκράτη Βούλγαρη (1,90μ.). Ο Σωκράτης είναι γεννημένος το 1990 (25 ετών) και πέρυσι αγωνιζόταν στην Αθλητική Ένωση Ελπίδας Τούμπας, όπου αναδείχθηκε 2ος σκόρερ με 321 πόντους (12.3 μ.ό./ανά αγώνα). 

Το Δ.Σ. του ΑΟΠ καλωσορίζει στην ομάδα και τους δύο παίκτες και τους εύχεται κάθε επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς. Ο ΑΟΠ ολοκληρώνει με γοργούς ρυθμούς, ποσοτικά και ποιοτικά, το ρόστερ του και απομένουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες για να είναι πανέτοιμος στην έναρξη της προετοιμασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου