ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Πάει Τούμπα ο Βελλίδης τον Γενάρη;



Σύμφωνα με το sportdog.gr ο Μάρκος Βελλίδης που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα πάρει το δρόμο για την Τούμπα τον Ιανουάριο.


Ο Έλληνας πορτιέρο αρέσει από πέρυσι στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και βλέποντας τώρα πως υπάρχει ένα πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια, αποφάσισαν να τρέξουν τη μεταγραφή του, προφανώς με εντολή του Ιβάν Σαββίδη. 

Η κίνηση αυτή πρέπει συνδέεται με τις μέτριες μέχρι τώρα εμφανίσεις του Ρόμπιν Όλσεν (αν και στα τελευταία ματς δείχνει κάπως βελτιωμένος), αλλά και την επιλογή του Τούντορ να αφήνει μόνιμα στον πάγκο τον Γλύκο. 

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν ψάχνει για τρίτο τερματοφύλακα και ούτε υπάρχει περίπτωση ο Βελλίδης να φύγει από τα Γιάννινα που είναι ...άρχοντας για να πάει να βλέπει τα ματς από την εξέδρα της Τούμπας. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και να δώσει "μάχη" για τα γάντια του βασικού γκολκίπερ. 

Και η αλήθεια είναι ότι αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις των δύο, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Όλσεν, παρότι ο Άρνεσεν που τον έφερε, τον πίστευε πάρα πολύ.

http://athlitikotetradio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου