ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

"Μουδανιά-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-2" (Ρεπορτάζ)


ΜΕΓΆΛΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΊΩΣΕ Ο ΑΠΌΛΛΩΝΑΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ. 




Οι παίχτες του Γιώργου Καδόπουλου έπαιξαν αποφασιστικά για το τρίποντο.
Ο αγώνας έγινε σε πολύ βαρύ γήπεδο,με εκατέρωθεν συγκινήσεις και στις δύο εστίες,ενώ χαρακτηριστικό ήταν πώς τα γκολ προέκυψαν από σοβαρά αμυντικά λάθη,για τα οποία έπαιξε ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος.

 Μόλις στο 1' λεπτό ο Παναγιωτόπουλος έδωσε στον Σταύρου ο οποίος αστόχησε,στο 8' γλίστρησε πριν πλασάρει,ήρθε όμως στην μπάλα με φόρα ο Μπουλγκουριδης και σημείωσε αυτογκόλ,1-0. 

Γκοοοοολ! Στο 34' δυνατό σουτ του Καρκατζανη ο Καραιτης έχασε την ισορροπία του,1-1.

Στο 36' ο Χαριστος ανέτρεψε τον Παναγιωτόπουλο,κέρδισε πέναλτι,το εκτέλεσε ο ίδιος οριζόντιο δοκάρι.

Γκοοοοολ! Στο 38' ο Μπουλγκουριδης είδε τον Καραιτη εκτός εστίας,τον κρέμασε με πολύ ωραίο σουτ,διορθώνοντας το προηγούμενο του λάθος,1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους.

Στο 45' τρομερή φάση,όταν κοντινό πλασέ του Μπουρνουξουση απέκρουσε στην γραμμή με το κεφάλι ο Πανανός,νέο σουτ του πρώτου απέκρουσε όπως όπως στη γραμμή ο Τσαμής.

Στο 70' μακρινό σουτ του Ποπιδη απέκρουσε ο Χαριστος με διπλή προσπάθεια.


Καλή η διαιτησία των Δημητριάδη (Κελαζογλου,Αγγιδη)

 ΜΟΥΔΑΝΙΑ: ΚΑΡΑΙΤΗΣ,ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ,ΝΤΕΝΤΑΣ (60' ΣΑΛΑΙ),ΤΖΟΛΑΣ,ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΡΟΥΝΟΥΞΗΣ(60' ΠΟΠΙΔΗΣ),ΠΑΝΑΓΙΩΤΌΠΟΥΛΟΣ,ΣΤΑΎΡΟΥ,ΚΑΡΣΛΙΔΗΣ,ΖΑΧΑΡΙΆΔΗΣ,ΧΟΥΜΕΤΙ 


ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: ΧΑΡΙΣΤΟΣ,ΓΕΚΕΝΙΔΗΣ (76' ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ Π.),ΠΑΝΑΝΟΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ,ΤΣΑΜΗΣ,ΚΑΡΚΑΤΖΑΝΗΣ,ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ Λ.,ΧΌΤΖΑ,ΣΠΑΧΗΣ,ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ,ΙΒΑΝΩΦ(25 λτ ΜΤΣΕΝΤΛΙΑΝΙ)







Κασαμπαλής Δημήτρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου