ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Δεν πληρώνει πρόστιμο και ανοίγει μέτωπο με την UEFA η Μπαρτσελόνα

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τις 40.000 ευρώ που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την ύψωση των σημαιών της Καταλονίας (τα εθνικά σύμβολα απαγορεύονται), αλλά δηλώνουν πια δημόσια την πρόθεσή τους να φτάσουν το θέμα στα άκρα ανοίγοντας μέτωπο με την UEFA.


«Δεν μας αρέσει η UEFA, πρόκειται για έναν οργανισμό ο οποίος λειτουργεί με απόλυτα λανθασμένο τρόπο. Είναι άθλιο αυτό που κάνουν, υποδεικνύουν στους φιλάθλους πως πρέπει να συμπεριφέρονται και τι να κάνουν στο γήπεδό μας. 
Δεν είναι δυνατόν να μας επιτρέπουν μόνο συγκεκριμένες συμπεριφορές μέσα στο σπίτι μας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του αντιπροέδρου των «μπλαουγκράνα», Κάρλες Βιλαρουμπί, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι υπήρξαν παρατυπίες σε όσα ανέφερε ο παρατηρητής της UEFA μετά το τέλος του αγώνα με τη Λεβερκούζεν, ενώ ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει πιο... επιθετική την τακτική της προς τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.
 «Για εμάς η διπλωματική οδός τελείωσε. Νιώθουμε εξαπατημένοι από τον Πλατινί και γι' αυτό θα προσφύγουμε στο Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο» κατέληξε ο αντιπρόεδρος των Καταλανών.
http://www.thestival.gr/

1 σχόλιο: