ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Τούντορ σπρώχνει τον Αθανασιάδη στην έξοδο

Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι φανερό πλέον ότι δεν πιστεύει καθόλου στον Αθανασιάδη, ή απλά δεν του κάνει για το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει.

Ο νεαρός κόουτς είχε δείξει, άλλωστε, από την προετοιμασία ότι δεν ...τρελαινόταν για τον Κλάους, ωστόσο ο τραυματισμός του παίκτη είχε φρενάρει κάθε συζήτηση για πώληση το περασμένο καλοκαίρι.

 Ο διεθνής φορ έμεινε στο ρόστερ και στα πρώτα ματς θεωρούνταν βασικός, ωστόσο μόλις ο Μπερμπάτοφ βρήκε ρυθμό, αυτομάτως έγινε ...παγκίτης, ενώ ακόμα και τώρα που ο Βούλγαρος είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρει θέση στην 11άδα.

 Μάλιστα, ο προπονητής του προτιμάει να παίζει χωρίς καθαρό επιθετικό (όπως έγινε και με την Κράσνονταρ, όπου τον άφησε στον πάγκο σε σύστημα 4-4-2!) και να χρησιμοποιεί στη γραμμή κρούσης τους Μακ και Ροντρίγκεζ. Από την άλλη, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός όταν, μετά από την ήττα στην Τρίπολη, μίλησε για την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ στην επιθετική γραμμή, αναφέρθηκε μόνο στους Μακ - Πέλκα (ο Μπερμπάτοφ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού), ενώ ...ξέχασε τον Κλάους! 

Παράλληλα, ο Ιγκόρ Τούντορ έχει ζητήσει δεδομένα για τον Γενάρη την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, ώστε να μπορεί να παίζει μαζί με τον Μπερμπάτοφ ή απλά να τον ...ξεκουράζει, κάτι που σημαίνει ότι με το νέο έτος δε θα υπάρχει χώρος για τον Στέφανο Αθανασιάδη ούτε ...στον πάγκο! 

Είναι επόμενο, λοιπόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ να έχει προτείνει την πώλησή του, κάτι που πλέον σκέφτεται και η διοίκηση, εφόσον, όμως, έρθει η κατάλληλη πρόταση. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Κλάους έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, το οποίο του έδωσε προσωπικά πέρυσι ο Ιβάν Σαββίδης για να τον "δέσει" στην Τούμπα.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου