ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

"Ο νέος ιστότοπος της Αρναιώτησας παιδιάτρου Ευδοκίας Ξιούφη-Σπυρομήτρου"

Το νέο site της παιδιάτρου Ευδοκίας Ξιούφη-Σπυρομήτρου.




eudokia-profileΗ Κα Ευδοκία γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε και εργάζοται στη Θεσσαλονίκη. Είναι κόρη του Χρήστου Ξιούφη και της Αικατερίνης Ματσίγγου από την Αρναία της ορεινής Χαλκιδικής. Είναι σύζυγος του χειρουργού Γιώργου Σπυρομήτρου και μητέρα τριών παιδιών, του Λευτέρη, του Χρήστου και της Παναγιώτας.

Στον ιστότοπο αυτό παρουσιάζονται: εκτενές βιογραφικό σημείωμα της ιατρού, σύντομη περιγραφή,χάρτης και χρηστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του ιατρείου,  όπου συστεγάζεται με το σύζυγό της, χειρουργό Γεώργιο Σπυρομήτρο. Υπάρχει, επίσης, όλο το περιεχόμενο του βιβλίου της, που διανέμεται δωρεάν σε όποιον το επιθυμεί, πελάτη ή μη.
 Ακόμη,  θα αναρτώνται χρήσιμες ανακοινώσεις, αλλά και ποικίλα νέα καθώς και άρθρα της ιατρού στον ιστότοπο iator.gr, όπως και μία μηνιαία παιδιατρική εφημερίδα. Τέλος, δίνεται η ευκαιρία στους πελάτες να δημοσιεύουν κρίσεις και σχόλια, να επικοινωνούν με τη γιατρό μέσω της φόρμας επικοινωνίας και να βοηθούν στην καλύτερη σχέση και επικοινωνία με τη γιατρό τους για την προαγωγή της υγείας των παιδιών τους.
Φυσικά, όσοι τη γνωρίζουν ήδη καταλαβαίνουν, δε θα μπορούσε να λείπει από εδώ ο εύθυμος τόνος με highlights, περιστατικά και ευτράπελα του μήνα, αλλά και μια πολύτιμη συλλογήφωτογραφιών από την καθημερινότητα των μικρών θησαυρών-παιδιών μας. 
Για τα μεν highlights και ευτράπελα παρακαλείστε να τα δείτε από την αστεία τους πλευρά και να μη θυμώσετε, όταν δείτε τον εαυτό σας σε αυτά (διατηρείται πάντα η ανωνυμία), αλλά μπορείτε άνετα να συγκινηθείτε με κάποια από αυτά! Για τις δε φωτογραφίες θερμή παράκληση, τα παιδιά καλά ντυμένα για να μην έχουμε παρατράγουδα(πρέπει όλα να τα σκεφτόμαστε)!



Κάντε κλικ στην παρακάτω διεύθυνση 
για να μεταβείτε στο site της παιδιάτρου: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου