ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Β' Εθνική Μπάσκετ:"Απίστευτη τεχνική ποινή στον προπονητή του Στρατωνίου" (video)

Δείτε την τεχνική ποινή που δέχθηκε ο κόουτς του Στατωνίου Σωτήρης Νικολαίδης
 στον αγώνα με τον Πολύγυρο.

Η φάση, στην οποία έχουν σταθεί περισσότερο είναι στα 4:27 πριν το φινάλε, όταν με το σκορ στο 61-63 και μετά από άστοχο σουτ παίκτη των γηπεδούχων, ο ίδιος έπεσε πάνω στον προπονητή Σωτήρη Νικολαΐδη. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν... μια τεχνική ποινή στον Έλληνα προπονητή, με την αιτιολόγηση ότι είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, παραμένει εκτός ορίων, ενώ αυτή η τεχνική ποινή προκάλεσε τα έντονα παράπονα της ομάδας του Στρατωνίου, προεξάρχοντος του ιδίου του Σωτήρη Νικολαΐδη, με άλλες δύο τεχνικές ποινές να δίνονται εναντίον των φιλοξενουμένων

Ο έμπειρος κόουτς συνέχισε να εκφράζει την άποψη ότι οι διαιτητές καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας τα εξής: «Σε αυτή τη φάση δεχτήκαμε τρεις τεχνικές ποινές. Ήμασταν πολυ κακοί, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν μας άφηναν. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 Ο διαιτητής ισχυρίζεται οτι ήμουν μέσα στο γήπεδο, το ίδιο μου είπε και ο κομισάριος μετά το παιχνίδι. Μετά από αυτό που θα βρούμε το δίκιο μας; Και να τιμωρηθεί δεν με νοιάζει, εγώ έχασα, και αυτό δεν αλλάζει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου