ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Κ15:"Νίκη πρόκριση με ανατροπή για τους μικρούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ"

Με ένα γκολ Ευρωπαϊκής κλάσης, ανάποδο ψαλίδι και στο γάμα, του Πραβήτα Αναστάση ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε το εισιτήριο για τα Play-off του πρωταθλήματος.


Μανόλης Ρήγας



Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο "ΑΠΟΛΛΩΝ" στην πόλη της Αρναίας ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ βγήκε νικητής με σκορ ανατροπή 2-1 και πήρε το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στα Play-off του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής.
Ο αγώνας ήταν αντάξιος της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ήταν ένα ντέρμπι που ο νικητής θα κέρδιζε στα σημεία.
Ποιο τυχερός ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που είχε τον Πραβήτα σε φουλ φόρμα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ αλλά δεν κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου γιατί οι πορτοκαλί μετά από λίγο ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Κουτσογιώργη από την κορυφή της μεγάλης περιοχής.

Ισόπαλο έληξε το πρώτο ημίχρονο. 
Στην επανάληψη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε για να σκοράρει. Όπου φτάνουμε στην φάση του γκολ που με ανάποδο ψαλίδι, ύστερα από σέντρα, ο Πραβήτας Αναστάσης στέλνει την μπάλα στο γάμα της εστίας των αντιπάλων γράφοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των παιχτών αλλά και των πολυάριθμων φιλάθλων που ήρθαν για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι.
Στην συνέχεια η Ιερισσός πίεσε για την ισοφάριση αλλά το τελευταίο σφύριγμα του Κου Κεχαγιά βρήκε νικητή τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Όλοι οι παίχτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ διακρίθηκαν.
Πολλά συγχαρητήρια στο δίδυμο των προπονητών Αργυρού-Βαγιωνά που με πολύ κόπο χτίζουν τους αυριανούς ποδοσφαιριστές του ιστορικού ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Άριστη η διαιτησία του Κου Κεχαγιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου