ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

«Τελείωσε» τους (ανεγκέφαλους) οπαδούς της η Αϊντχόβεν!

«Τελείωσε» τους (ανεγκέφαλους) οπαδούς της η Αϊντχόβεν!
H Αϊντχόβεν έκοψε το γήπεδο στους οπαδούς της που κορόιδευαν
ζητιάνους στην Μαδρίτη αποδεικνύοντας (ξανά) πως όταν μία ομάδα θέλει μπορεί να «τιμωρήσει» τους οπαδούς της που παρεκτρέπονται και να επιβάλλει την τάξη.



Πραμονές του ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League ορισμένοι οπαδοί της Αϊντχόβεν σε μία επίδειξη... μαγκιάς αποφάσισαν να πετάξουν κέρματα σε ζητιάνους, προκειμένου να τους κοροϊδέψουν και να... σπάσουν πλάκα. Οι εικόνες ντροπής μέσω των social media έκαναν σε ελάχιστο χρόνο τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν αντιδράσεις. Απλοί οπαδοί, επίσημοι της UEFA, πολιτικοί όλοι καυτηρίασαν την στάση των φίλων της Αϊντχόβεν και την Κυριακή ήρθε και η «καμπάνα» από την PSV.


Οι οπαδοί της Αϊντχόβεν έκαναν το... κομμάτι τους στην Μαδρίτη, αλλά στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας θα κάνουν πολύ καιρό να πατήσουν ξανά! Στους έξι που αναγνωρίστηκαν η PSV επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου (από 12 έως 36 μήνες) και παράλληλα έστειλε «μήνυμα» σε κάθε επίδοξο... ανεγκέφαλο, που θα θελήσει να παρεκτραπεί.
«Η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο επιβάλλεται σ’ αυτούς που προσβάλλουν το όνομα του συλλόγου», αναφέρει η Αϊντχόφεν σε ανακοίνωσή της και συμπληρώνει: «Η μεγαλύτερη ποινή είναι 36 μήνες. Όλοι όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό έχουν δεχτεί τις κυρώσεις».
Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Τουν Γκέμπραντς, ανέφερε σχετικά: «Η Αϊντχόφεν θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει σχέση με τα γεγονότα της Μαδρίτης, αφού αντιτίθενται στις ηθικές αξίες και κανόνες που τη διέπουν. Αισθανόμαστε πως έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε για να εντοπίσουμε τους ενόχους και τώρα θέλουμε να κλείσουμε το κεφάλαιο της Μαδρίτης. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε από δω και πέρα για να επαναφέρουμε την καλή φήμη μας στην Ευρώπη».

«Τελείωσε» τους (ανεγκέφαλους) οπαδούς της η Αϊντχόβεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου