ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Σοκ: Απειλούν ΕΠΣ να μην έρθουν στην Θεσσαλονίκη!

Τρομερό παρασκήνιο από το διεφθαρμένο παρελθόν για να μην αντικρύσει ο κόσμος την πλειοψηφία της ανατροπής στο ελληνικό ποδόσφαιρο


Όσο πλησιάζει το τέλος της εξουσίας της νυν διοίκησης της ΕΠΟ, τόσο και οι αντιδράσεις με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση ολοένα γίνετε πιο έντονη!

Σύμφωνα με πληροφορίες  τις τελευταίες ώρες παρατηρείτε έντονη κινητικότητα και πιέσεις σπό άγνωστους προς ανθρώπους που θα ταξιδεύσουν στην Θεσσαλονίκη για την συγκέντρωση της αντιπολίτευσης.

Βέβαια κάτι τέτοιο περισσότερο συσπειρώνει παρά δημιουργεί προβλήματα στην αποφασιστικότητα των υγιών δυνάμεων του τόπου να αλλάξουν μετά από 20 χρόνια το ποδόσφαιρο.


Επιτέλους ΤΕΛΟΣ!


Επιτέλους κάτι πρέπει να αλλάξει σ αυτόν τον τόπο και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και να απολαύσει θέαμα και γκολ.

Επιτέλους κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάνε στα σπίτια τους.

Και επειδή ίσως να μην το καταλαβαίνουν, ήρθε η ώρα να πάρουν μια ισχυρή εικόνα –απάντηση στην συγκέντρωση των ΕΠΣ την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.


 Έξαλλοι με τα τερτίπια κάποιων
14F8DF43CCA855BF54FE18AA88C735C3
Κάποτε οι Πρωθυπουργοί σε δηλώσεις τους στα μπαλκόνια των προεκλογικών τους αγώνων έλεγαν πως από την Θεσσαλονίκη ξεκινά η μεγάλη νίκη των κομμάτων τους….

Ε και εμείς λέμε πως αυτήν την Δευτέρα από την Θεσσαλονίκη ξεκινά η αλλαγή στην ΕΠΟ και στις 24 Ιουνίου στην Γενική Συνέλευση θα δουν όλοι κατάματα την αλήθεια!!!!!

Γιατί είναι θέλημα Θεού και όχι μια απλή σύμπτωση οι εκλογές της ΕΠΟ να τελειώσουν πριν καν έρθει ο Οκτώβριος …όπως πριν ένα χρόνο και στις εκλογές της ΕΠΣ Μακεδονίας ο αντίπαλος αναγνώρισε την συντριβή και την ήττα μια εβδομάδα πριν !!!!!!

Εκτός και αν στην ΕΠΟ η σημερινή διοίκηση περιμένει τον δεκαπενταύγουστο για να πάνε στην Παναγία Σουμελά για να κάνουν κάποιο τάμα…

Ας τους πει κάποιος όμως ότι ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης είναι παιδιά της Παναγίας και από απειλές δε μασάνε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου