ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

"Πρωταθλητής οι Ελπίδες Ν.Μαρμαρά στους παίδες της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής"

 Οι δυο φιναλίστ – Κόσμος Ν.Μουδανιών και Ελπίδες Ν.Μαρμαρά – διαφήμισαν το ποδόσφαιρο του νομού και τη δουλειά που γίνεται στις δυο ακαδημίες.
Μακάρι να μπορούσαν να πάρουν αμφότερες την πρώτη θέση γιατί πραγματικά το άξιζαν.
 
Ωστόσο, στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκαν οι Ελπιδες Ν. Μαρμαρά έπειτα από ένα φοβερό παιχνίδι που έπρεπε να περάσει από παράταση και να κριθεί στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ ήταν στο ισόπαλο 1-1. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου οι ομάδες έβγαλαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να πετύχουν από ένα τέρμα για να γίνει το τελικό 2-2 της παράτασης. Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, η τύχη ήταν με το μέρος του Μαρμαρά που επικράτησε με 4-5 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Χαλκιδικής στην κατηγορία των Παίδων.
 
Όλοι ονειρεύονται τέτοιους τελικούς, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από εκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές που στο μέλλον θα κοσμούν τα γήπεδα είτε της Χαλκιδικής, είτε μεγαλύτερων κατηγοριών. Τελικά, αντί να μαθαίνουν τα μικρά παιδιά από τους μεγάλους αθλητές, οι μικροί και οι εκπαιδευτές τους είναι αυτοί που «διδάσκουν» αθλητισμό.
 
Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το παιχνίδι που πρόσφεραν και δείχνουν πως το ποδόσφαιρο του νομού στις παιδικές κατηγορίες εξελίσσεται. 
 
Κόσμος Ν. Μουδανιών – Ελπίδες Ν. Μαρμαρά  1-1(κ.α) 2-2(παρ.) 4-5 (πεν.)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ 2015 - 2016 : ΕΛΠΙΔΕΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ.

http://pamebala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου