ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Τι μπορεί να συμβεί την τελευταία αγωνιστική για το Στρατώνι

Πολλά είναι τα ερωτήματα σχετικά με την τελευταία αγωνιστική

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία του ομίλου είναι πιθανή η τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Αλμωπού, Νάουσας και Στρατωνίου.
 
Συνεπώς, σε αυτή τη περίπτωση μπαίνει στο παιχνίδι και το άρθρο και τι προβλέπει γι αυτές τις περιπτώσεις. 
 
Αρχικά, θυμίζουμε πως έχει ο όμιλος αυτή τη στιγμή, μια στροφή πριν το φινάλε των μπαράζ:
 
3ος όμιλος
 
Αλμωπός Αριδαίας  11-3, 11
ΦΑΣ Νάουσα  8-4, 8
Στρατώνι  6-4, 8
Πάικο Γουμένισσας  0-14, 0
 
Η επόμενη αγωνιστική (5/6, 17.00)
 
Αλμωπός Αριδαίας – Στρατώνι
 
ΦΑΣ Νάουσα – Πάικο Γουμένισσας
 
Το άρθρο προβλέπει:
 
«Εφ’ όσον ισοβαθμούν τρεις (3) ή περισσότερες ομάδες, τότε η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται μετά από τη διεξαγωγή απλών αγώνων κατάταξης σε ουδέτερα γήπεδα, με διάρκεια κάθε αγώνα 90΄ (χωρίς παράταση). Στην περίπτωση κατά την οποία και μετά τους παραπάνω αγώνες κατάταξης ισοβαθμήσουν δύο (2) ή περισσότερες ομάδες, η σειρά κατάταξής τους καθορίζεται σύμφωνα με τη διαδικασία των παρ. 5, 6, 7 και 8 του παρόντος άρθρου. Στην περίπτωση που και πάλι προκύψει ισοβαθμία, η σειρά κατάταξης των ομάδων που ισοβάθμησαν καθορίζεται με δημόσια κλήρωση από τη Διοργανώτρια Αρχή.»
 
Στην περίπτωση του 3ου ομίλου που μετέχει το Στρατώνι, πρέπει να ανατρέξουμε στα άρθρα 5, 6 και 7. 
 
Τι αναφέρουν αυτά;  Δείτε παρακάτω :
 
ΑΡΘΡΟ 5 : Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
 
ΑΡΘΡΟ 6 : Αν μετά τη σύνταξη και του παραπάνω ειδικού βοηθητικού πίνακα προκύπτει νέα ισοβάθμιση ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν στον παραπάνω βοηθητικό πίνακα, συντάσσεται άλλος ειδικός βοηθητικός πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
 
ΑΡΘΡΟ 7 : Η σειρά που παίρνει η κάθε ομάδα στους παραπάνω ειδικούς βοηθητικούς πίνακες, μεταφέρεται στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα, για την – κατά σειρά – κατάληψη των θέσεων των ομάδων που είχαν ισοβαθμήσει.
 
Αρχικά, αν στα δυο τελευταία παιχνίδια επικρατήσουν οι γηπεδούχοι, τότε δεν ανατρέχουμε στα άρθρα.
 
Σε περίπτωση νίκης της Νάουσας επί του Πάικου και ισοπαλία ή ήττα του Αλμωπού από το Στρατώνι με ένα γκολ, τότε Νάουσα και Αλμωπός παίρνουν το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική.
 
Από την άλλη, με ήττα της Νάουσας επί του Πάικου και ισοπαλία στο Αλμωπός – Στρατώνι , ανεβαίνουν Αλμωπός και Στρατώνι.
 
Επίσης, σε περίπτωση νίκης του Στρατωνίου με δύο γκολ διαφορά επί του Αλμωπού και νίκης της Νάουσας επί της Γουμένισσας, ανεβαίνουν Νάουσα και Στρατώνι.
 
Φυσικά, σε περίπτωση ισοπαλίας στο Νάουσα – Πάικο αλλά και στο παιχνίδι Αλμωπού – Στρατωνίου, η Νάουσα υπερτερεί του Στρατωνίου.

http://pamebala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου