ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 2016

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας ανοίγει αυλαία στις 2 Ιουλίου και υποδέχεται το κοινό του στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης με μια παράσταση από τα Αυτοκρατορικά Ρωσικά Μπαλέτα Μόσχας.

Αυτό το  καλοκαίρι το Φεστιβάλ Κασσάνδρας φιλοξενεί κυρίως θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:


Σάββατο 2 Ιουλίου 
"Κάρμεν", "Μπολερό", "Σοπενιάνα", από τα Αυτοκρατορικά Ρωσικά Μπαλέτα Μόσχας.

Τρίτη 12 Ιουλίου 
"Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη", σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, με τον Βασίλη Καραμπούλα και τον Γιάννη Κολόι.

Κυριακή 17 Ιουλίου 
"Η λίμνη των κύκνων" από το Russian Ballet Theater.


Τετάρτη 20 Ιουλίου 
"Το σώσε" του Μάικλ Φρέιν, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου, από τον Επιμορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κασσανδρείας.

Κυριακή 24 Ιουλίου 
"Γαμπροί για πούλημα", σε κείμενο και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τον Κώστα Κόκλα, τον Κώστα Ευρυπιώτη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη Νικολέτα Βλαβιανού κ.α.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 
"Του Κουτρούλη ο γάμος" του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου, με τον Γιάννη Βούρο, την Τάνια Τρύπη, τον Κώστα Φλωκατούλα, τον Γιώργο Γιαννόπουλο κ.α.

Κυριακή 7 Αυγούστου 
"Πλούτος" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Γιάννη Μπέζο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Τάσο Γιαννόπουλο κ.α.

Δευτέρα 8 Αυγούστου 
"Η πριγκίπισσα κι ο βάτραχος" των αδελφών Γκριμμ, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, με τη Στέλλα Μπονάτσου, τη Μύριαμ Χρονοπούλου, τον Γιάννη Πισκιτζή κ.α.

Τετάρτη 10 Αυγούστου  
"Επτά επί Θήβας" του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Χρίστο Στυλιανού, τον Γιώργο Καύκα, την Νάντια Κοντογεώργη κ.α.

Τρίτη 16 Αυγούστου 
"Τα γενέθλια της κοκκινοσκουφίτσας", σε διασκευή και σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, με την Ειρήνη Ψυχράμη, τον Χρήστο Τριπόδη, την Κατερίνα Ζιώγου, τον Δημήτρη Ζωγραφάκη κ.α.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου