ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

"Πάλεψε η ομάδα του Στρατωνίου αλλά δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο απέναντι σε Αλμωπό και Νάουσα"

Άξια προσπάθεια του Στρατωνίου που έμεινε με την πικρία
Το Στρατώνι έκανε πολύ καλή προσπάθεια για να καταφέρει να εκπροσωπήσει την Χαλκιδική στις εθνικές κατηγορίες.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα  σε όλο το μίνι πρωτάθλημα, δεν αποδείχθηκαν ικανά για να δώσουν στο Στρατώνι την άνοδο.
Στο αποψινό παιχνίδι το Στρατώνι ηττήθηκε με 2-0 από τον Αλμωπό στην Αριδαία, κλείνοντας με αυτό το αποτέλεσμα την παρουσία του στα μπαράζ ανόδου. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καραγιάννη στο 24’. 

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, κυρίως για το πρώτο μέρος και αυτό το σκορ ήταν το αποτέλεσμα της ανάπαυλας. 
Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν ανάλογο με την Αριδαία να κρατά το υπέρ της αποτέλεσμα και το Στρατώνι να προσπαθεί να απαντήσει. Οι Χαλκιδικιώτες είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Μετάι περίπου στο 60’, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Αποστόλου. Λίγο αργότερα, ο Αλμωπός κλείδωσε τη νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαρογιάννη στο 76’. 
Η ομάδα της Αριδαίας με αυτό το 2-0 πανηγύρισε την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία, παρέα με την Νάουσα από τον 3ο όμιλο που επικράτησε του Πάικου με 7-3. 
Από την άλλη, το Στρατώνι μπορεί να πει κανείς πως μένει με την πικρή γεύση της παραμονής στην Α’ κατηγορία της Χαλκιδικής, διότι η προσπάθεια ήταν εξαιρετική με τη συγκομιδή 8 βαθμών στον όμιλο. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Χαλκιδικής ίσως και να «πλήρωσε» το γεγονός πως εντός έδρας δεν κέρδισε ούτε τον Αλμωπό αλλά ούτε και την Νάουσα που ήταν οι διεκδικητές της ανόδου. 
Αλμωπός Αριδαίας  2
Στρατώνι  0
Διαιτητές: Τζοβάρας – Παπαλίτσας – Στεφανής
Αλμωπός Αριδαίας: Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Καμπάνης, Καραδήμος, Ελευθεριάδης Γ., Καραγιάννης, Προβατίδης, Παπαδόπουλος
Στρατώνι: Ράπτης, Λεμονής, Κουμπαλιά, Μπέσσας, Ντινιώτης, Ταϊρής, Μετάι, Κοσμίδης, Μελίσσης, Ξανθηνίδης, Τσιντογιάννης

Μιχάλης Σουνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου