ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

"Nίκη του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ"

ΠΑΟΚ
Με μεγάλες απώλειες για την διοίκηση της ΕΠΟ που προμηνύουν ενδεχόμενη ήττα στις εκλογές του Οκτωβρίου εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός της χρονιάς 2015-16 με ψήφους 88 «ΝΑΙ» 82 «ΟΧΙ»


Η οριακή πλειοψηφία σε ονομαστική ψηφοφορία είναι πρωτοφανής ήττα του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και νίκη της αντιπολίτευσης και του ΠΑΟΚ.
Στον Δικέφαλο σχολίαζαν πως πλέον τίθεται και ηθικό ζήτημα πως με τόσο οριακή ψηφοφορία μπορεί να κάνει η νυν διοίκηση πίνακες διαιτητών και γενικά να ασκεί διοίκηση.
Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του θριαμβευτικού μηνύματος που έστειλε η αντιπολίτευση ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, πρέπει να επισημανθεί ότι σε όλες τις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις της Ομοσπονδίας, οι διοικητικοί απολογισμοί υπερψηφίζονταν συνήθως με ποσοστά που άγγιζαν το 90%.
Για πρώτη φορά, διοικητικός απολογισμός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εγκρίνεται με τόση ισχνή πλειοψηφία (88 ψήφους υπέρ έναντι 82 κατά). Η διαδικασία που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά εξελίχθηκε σε μια πρωτοφανή – για τα δεδομένα της ΕΠΟ – επίδειξη της αντιπολίτευσης, καθώς 23 Ενώσεις καταψήφισαν τον απολογισμό, 25 τον ενέκριναν, 5 εμφανίστηκαν διχασμένες (σ.σ. κάθε Ένωση εκπροσωπείται με τρεις ψήφους στη Γ.Σ.), και μία (η Αργολίδα) εκπροσωπήθηκε με δύο ψήφους.
Από τις δώδεκα ΠΑΕ της Superleague που παραβρίσκονται στη διαδικασία, έξι καταψήφισαν και έξι υπερψήφισαν τον απολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου