ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του Συλλόγου Α.Σ Ταεκβοντο ''Αριστοτέλης'' Νεοχωρίου Χαλκιδικής! (photo)




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του Συλλόγου μας, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου Αρναίας.

Στην άρτια διεξαγωγή των εξετάσεων συνέβαλε και η εξεταστική επιτροπή που αποτελούνταν από τους κυρίους Χίνο Ιωάννη, Χίνο Απόστολο και Ρίζο Χριστόδουλο.
Και αυτή η αθλητική – αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της.

Έχοντας σαν στόχο το «ευ αγωνίζεστε» και με όραμα τις περισσότερες διακρίσεις, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γονείς που εμπιστεύονται την άθληση των παιδιών τους στο Σύλλογό μας, καθώς και τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για την αγωνιστικότητα το ήθος και τις διακρίσεις τους. 

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Κεφαλά που με την ευγένεια, την επιμονή, την πειθαρχία, την ακεραιότητα και το ακατάβλητο πνεύμα του, δίδαξε τους αθλητές μας και κατάφερε να τοποθετήσει στις καρδιές τους αυτό το υπέροχο άθλημα που λέγεται TAE KWON DO.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς Γεώργιο Κοκκαλιάρη (πρατήριο υγρών καυσίμων) και Αρίστο Στόϊκο (εμπόριο νωπών φρούτων και λαχανικών) που με την ευγενική προσφορά τους μπορέσαμε να εξοπλίσουμε την αγωνιστική ομάδα με αθλητικούς σάκους. 

Καλό καλοκαίρι!!!



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου