ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

"ΕΓΓΡΑΦΟ-Απόσπαση στο Μετσόβιο πήρε η Μπέτυ Τσίπρα με τη φωτογραφική διάταξη Φίλη"

Και έτσι ο Αλέξης έκανε τη γυναίκα του από δασκάλα σχολείου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου...καταλάβατε τώρα που αποσκοπούσε η κίνηση να πάει 5-6 φορές για μάθημα στο ΤΕΙ Κοζάνης τον περασμένο χειμώνα;

Όταν τα παπαγαλάκια Ευαγγελάτοι πανηγύριζαν την απλή γυναίκα του Πρωθυπουργού που θα πηγαίνει σε περιφεριακό ΤΕΙ για μάθημα, ο Αλέξης και ο Φίλης προετοίμαζαν την αναρρίχησή της στο Πανεπιστήμιο χωρίς να κριθεί από κανέναν και χωρίς να μπει στη βάσανο της σύγκρισης με συνυποψήφιους... ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ...

Έγγραφο αποκαλύπτει πως η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η κα Περιστέρα Μπαζιάνα παίρνει απόσπαση από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα.
Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για το σχολικό έτος 2016-2017 έχουν ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του πρωθυπουργού μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ



Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου