ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Πρωτοφανής βία σε βάρος σκύλου. Καταγγέλλουν ιδιοκτήτη διαμερίσματος ότι έκανε έξωση στους ενοικιαστές και πέταξε το σκυλάκι τους από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας.ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες!(video)

Skyli_balkoni1


Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους την απίστευτη κτηνωδία που συνέβη στην πλατεία Αμερικής με έναν άνδρα να αρπάζει ένα σκυλάκι και να το πετά από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας  

Το περιστατικό στην πλατεία Αμερικής κατέγραψαν οι γείτονες με κινητό τηλέφωνο και το βίντεο που ανάρτησαν έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Οι πρωτοφανείς εικόνες προκάλεσαν αμέσως κύμα αγανάκτησης για τον δράστη, αλλά και συγκινητικό ενδιαφέρον για το τετράποδο που κατάφερε να επιβιώσει.



Ευτυχώς, παρά την άγρια βαρβαρότητα που δέχθηκε, το σκυλάκι κατάφερε να επιζήσει και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύτηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής, καθώς είχε σπάσει τα πόδια και τα δόντια του.

 O ιδιόκτητης του διαμερίσματος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Η Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων ασχολείται προσωπικά με το περιστατικό και απευθύνει έκκληση να παρουσιαστεί ο άνθρωπος που κατέγραψε το βίαιο και ντροπιαστικό συμβάν στο βίντεο, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας και να κινηθεί η δίωξη από τις Αρχές.



http://www.mixanitouxronou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου