ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

"Νέο ρεκόρ στη διπλή διάπλευση του Τορωναίου Κόλπου από το Γ. Σταυρόπουλο"

Τη διπλή διάπλευση του Τορωναίου κόλπου κατάφερε μέσα σε 13 ώρες, 21 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα ο αθλητής μαραθώνιας κολύμβησης, Γιώργος Σταυρόπουλος, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της διπλής διάπλευσης που είχε πετύχει πέρυσι ο Μίλτος Καραγεωργιάδης, με χρόνο 15 ώρες και 9 λεπτά.

Ο Γιώργος Σταυρόπουλος, που συμμετείχε και πέρυσι στον Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου του Τορωναίου, φέτος αποφάσισε να κάνει τη διπλή διάπλευση, έχοντας εξαιρετική φόρμα και αγάπη για την κολύμβηση.
Το Σάββατο το βράδυ, μια ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα (00.53) έπεσε στη θάλασσα από την παραλία της Νικήτης. Στις 7.30 το πρωί έφθασε στην Καλλιθέα, διανύοντας τα πρώτα 26 χιλιόμετρα.
Σχεδόν αμέσως (στις 07.40) ξεκίνησε για την επιστροφή στη Νικήτη. Δεκατέσσερα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιώργος Σαυρόπουλος πάτησε ξανά στεριά, στην παραλία της Νικήτης, σημειώνοντας νέο ρεκόρ στη διπλή διάπλευση του Τορωναίου Κόλπου, με χρόνο 13.21.02’’!
«Το αποφάσισα απλά γιατί μπορούσα! Μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις» ανέφερε στο halkidikinews.gr o Γιώργος Σταυρόπουλος μετά τον τερματισμό του. Στο πλευρό του ήταν ο προπονητής του Νικόλας Ρεπανάς, ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς του ήταν μαζί του η σύντροφός του, η Κατερίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου