ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

"Βαριά ήττα του Άρη από την Λαμία με 4-0. Προβληματισμένος ο Αναστόπουλος"


 Βαριά ήττα γνώρισε ο Άρης στην Λαμία από την ομώνυμη ομάδα με 4-0, με το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου να πραγματοποιεί προβληματική εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενοι 3 γκολ σε διάστημα 12 λεπτών.

Οι Λαμιώτες άνοιξαν τον χωρό των γκολ στο 41ο λεπτό, καθώς ο Μπούρμπος μάρκαρε αντικανονικά τον Πίντο μέσα στην περιοχή και ο ίδιος παίκτης ευστόχησε στο πέναλντι που κέρδισε γράφοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ κανείς θα περίμενε από τους «κίτρινους» να αντιδράσουν, η Λαμία ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, καθώς ο Βάντερσον στο 53’ έκανε το 2-0.

Η Λαμία δεν έριξε ρυθμό και στο 63’, έπειτα από ωραίο πλασέ του Τσούκαλου διαμόρφωσε το 3-0. 

Το τελειωτικό χτύπημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης το έδωσε Κοτσώνης στο 66’. Ο Αυγενίκος εκτέλεσε φάουλ και ο Κοτσώνης με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό βαρύ για την ομάδα του Αναστόπουλου 4-0.
ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ομο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον.

Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου
Άρης: (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄ Ίλιτς), Ντούνης (68΄Βουτσιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου