ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Κατεβάζει ρολά μεγάλος εκδοτικός οίκος με γνωστά περιοδικά - Κλείνουν «7 μέρες TV», «4 Τροχοί» και «Hello»!


Αλλη μια δυσάρεστη είδηση για το χώρο των ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ομιλος Alpha Editions Α.Ε. που εκδίδει γνωστά περιοδικά αναστέλλει τις εκδόσεις του.


Ο Ομιλος Alpha Editions Α.Ε. εκδίδει τα περιοδικά «Hello», «7 Μέρες TV», «ΕΓΩ Weekly», «Τηλεκοντρόλ», «Κάθε Μέρα με την Αργυρώ», «4Τροχοί», «Autobild. και «MySelf.gr», «Ανάπτυξη».

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δερμιτζάκης ο οποίος εργάζεται στα περιοδικά ΕΓΩ και HELLO έγραψε στο twitter: «Σήμερα ανακοινώθηκε το κλείσιμο των περιοδικών ΕΓΩ Weekly, Τηλεκοντρόλ, Κάθε Μέρα με την Αργυρώ, 4Τροχοί, Autobild και MySelf.gr. Ανάπτυξη...».

Σύμφωνα με πληροφορίες το 7 Μέρες TV θα εκδώσει λίγα τεύχη ακόμα, ωστόσο περιοδικά όπως το ΕΓΩ και site Myself.gr κ. α. σταματούν την λειτουργία τους.

Σημειώνεται ότι στις 29/08/2016 είχε ανακοινωθεί ότι η «ALPHA EDITIONS AE», διά­δο­χος εται­ρεία της εται­ρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ» ήταν υποχρεωμένη να κατα­βά­λει στους συντά­κτες και τους απα­σχο­λού­με­νους στο δια­φη­μι­στικό τμήμα των περιο­δι­κών της εται­ρείας τις δεδου­λευ­μέ­νες απο­δο­χές, που «είχε παρα­λεί­ψει» να τους κατα­βά­λει η «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ» για το διά­στημα πριν την αιφ­νι­δια­στική δια­κοπή της δρα­στη­ριό­τη­τάς της, δηλαδή από το καλο­καίρι μέχρι και το Νοέμ­βριο του 2012 μαζί με την ανα­λο­γία Δώρου Χριστουγέννων.Επί­σης με την ίδια από­φαση — σταθμό, η εται­ρεία ήταν υποχρεωμένη να απα­σχο­λεί το εν λόγω προ­σω­πικό με τους ίδιους όρους εργα­σίας, όπως αυτοί ίσχυαν προ της δια­κο­πής δρα­στη­ριό­τη­τας της μετα­βι­βά­σα­σας εται­ρείας («ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου