ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

"Γκρεμίστηκε το σύστημα και στην ΕΠΣ Σερρών! 2-1 υπέρ Βαγγέλη Γραμμένου"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Χριστόφορος Χριστοφορίδης και τα μέλη Κώστας Βότσης και  Χριστόφορος Τερζίδης είναι οι Σερραίοι που θα πάρουν μέρος στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14 Οκτωβρίου.

 Η ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών ολοκληρώθηκε και η Σερραϊκή  αντιπροσωπία τάσσετε 2-1 υπέρ της πλευράς του Βαγγέλη Γραμμένου.
Ο Κώστας Βότσης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτά με την πλευρά της αντιπολίτευσης στην ΕΠΟ: «ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι προσωπικά είμαι με την πλευρά της αντιπολίτευσης, με τον Βαγγέλη Γραμμένο». Με την πλευρά της αντιπολίτευσης είναι και ο Χριστόφορος Τερζίδης, υποψήφιος με τον Στέφανο Καρυπίδη που πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ότι στηρίζει Γραμμένο. Έτσι από τους τρεις Σερραίους που θα πάνε στην Γενική συνέλευση της ΕΠΟ μόνο ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης είναι με την πλευρά της νυν διοίκησης της ΕΠΟ λόγω της φιλίας του με τον Γιώργο Γκιρτζίκη.
Όσον αφορά την ψηφοφορία ο Κώστας Βότσης (που για τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών είναι με τον Αθανάσιο Χατζηπαντελή) πήρε 11 ψήφους, ο Χριστόφορος Τερζίδης (που είναι με τον Στέφανο Καρυπίδη) πήρε 10 ψήφους, ο Χρήστος Αγριανίδης (φέρεται να είναι ανεξάρτητος για τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών με τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη) πήρε μία ψήφο ενώ καμία ψήφο δεν πήραν οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης (με Καρυπίδη) και Θόδωρος Πορτουλίδης (με Χατζηπαντελή). Υπήρχαν και τρία λευκά. Ψήφισαν οι 14 από το 15μελές συμβούλιο με τον Γιώργο Μαυρόπουλο να απουσιάζει από τη διαδικασία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου