ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτο! "Ζευγάρι γύφτων έδειραν άγρια το κοριτσάκι τους τριών ετών - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων"



Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με έντονο κοιλιακό άλγος, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κλωτσιές στο στομάχι - Τώρα νοσηλεύεται στην Εντατική του Παίδων - Η 20χρονη μητέρα του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα


Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας αναμένεται να οδηγηθεί η 20χρονη μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 3 χρόνων που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου Παίδων της Αθήνας, μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Το αγγελούδι διακομίσθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από τον καταυλισμό τσιγγάνων στους Σοφάδες στην Παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με έντονο κοιλιακό άλγος. Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι είχε υποστεί ρήξη εντέρου και οι γιατροί εκτίμησαν πως είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό με γροθιές και κλωτσιές στο στομάχι.

Η διακομιδή στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία και το παιδί διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Παίδων, όπου υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση, αφού εμφάνιζε συμπτώματα περιτονίτιδας. Η μετεγχειρητική κατάσταση της μικρούλας εξελίσσεται ομαλά και θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο.

Άλλωστε, αναμένεται να τεθεί θέμα επιμέλειας, καθώς η 20χρονη μητέρα του έχει συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας Καρδίτσας και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ενδοοικογενειακή βία. Η ίδια αρνείται ότι χτύπησε το κοριτσάκι της, που έχει γεννηθεί στον Τύρναβο αλλά ζει μαζί της στον καταυλισμό των Σοφάδων, ωστόσο δεν αποκαλύπτει και ποιος μπορεί να το κακοποίησε.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου