ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Στυλιανός Βαλιάνος:"Αυτό χρειάζεται στο Δήμο Αριστοτέλη για να μην χαθούν οι ευκαιρίες που καθημερινά λιγοστεύουν για την Αυτοδιοίκηση."


Ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι το κατ' εξοχήν πολιτικό πεδίο συγκλήσεων, συνεργασίας και συν αντίληψης μεταξύ τάσεων, ιδεολογιών, πολιτικών πρακτικών.


Αυτό, μετ' επιτάσεως, χρειάζεται και στο Δήμο Αριστοτέλη για να μην χαθούν οι ευκαιρίες που καθημερινά λιγοστεύουν για την Αυτοδιοίκηση. Η γόνιμη κριτική είναι χρήσιμη για να γίνεται η Διοίκηση του Δήμου καλύτερη και να γρηγορεί. Εδώ ,πιο πολύ από παντού, είναι στοίχημα η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ περιοχών με ετερόκλητα στοιχεία.
Εδώ, πιο πολύ από παντού, οι μετέχοντες στα κοινά του Δήμου ,παραμερίζοντας τοπικισμούς ,προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, οφείλουν σε κλίμα συναίνεσης να συνυπάρχουν "εν ειρήνη " για να δείχνουν τον ίδιο δρόμο και στην τοπική κοινωνία. 


Αυτό είναι το σχόλιο του Αντιπρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Στέλιου Βαλιάνου που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου