ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

"Μπάσκετ στη Γαλάτιστα και στο Αργος για τα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ από τις διοργανώσεις"


Μπάσκετ, πολύ παιχνίδι και πολλά δώρα έδωσαν χρώμα στο Σαββατοκύριακο πολλών παιδιών χάρη στο τουρνουά MILKO 3X3 που φιλοξενήθηκε στο  Άργος και στη Γαλάτιστα.

Πάνω από 300 παιδιά ακολούθησαν το μότο του Milko «πίστεψέ το» και πέρασαν το διήμερό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στη Γαλάτιστα πήραν μέρος 144 παιδιά (112 αγόρια και 32 κορίτσια). Νικήτρια από τη γραμμή τριών πόντων ήταν η Έκγλα Μαργκέκα, ενώ στις ελεύθερες βολές νίκησε ο Απόστολος Καλαμάς.

Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές ο Αντιδήμαρος Δήμου Πολυγύρου, Αλέξανδρος Λακρός, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ, Θανάσης Μάντζιος, ο πρόεδρος του ΑΟ Γαλάτιστας, Αργύρης Καλογεράς και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Στο Άργος πήραν μέρος 164 παιδιά (152 αγόρια και 12 κορίτσια). Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Γιώργος Νταγιάκας (Δημοτικό) και Βαγγέλης Φλώρος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη πήραν ο Πέτρος Τσαγκάρης (Δημοτικό) και ο Νίκος Παναγής (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δημήτρης Αγγελόπουλος (μέλος ΔΣ ΕΟΚ και πρόεδρος ΕΣΚΑΚ), ο Ιωάννης Νότης (πρόεδρος ΝΠ Δήμου Άργους-Μυκηνών) και οι προπονητές τοπικών σωματείων, Πέτρος Κώρος και Γρηγόρης Γρηγορίου.

Το επόμενο ραντεβού για όσους… διψούν για μπάσκετ έχει δοθεί για επόμενο Σαββατοκύριακο (8-9/10) στη Θήβα (Δημοτικό Στάδιο) και την Κατερίνη (κεντρική πλατεία). Το τουρνουά MILKO σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου άθλημα. Ψηλά το κεφάλι και σας περιμένουμε στη δική σας γειτονιά, με τους δικούς σας φίλους!

*Φωτογραφίες από το τουρνουά του Άργους, μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=908494245947296

*Μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στα επόμενα τουρνουά εδώ http://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου