ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

"Στην Ελλάδα ο πρωταθλητής αποφασίζεται από πριν"

Σε δηλώσεις του σε Ολλανδικό site, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για το ποδόσφαιρο της Ελλάδας.

 Μεταξύ άλλων τόνισε: «Φυσικά και γνώριζα πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν πάω στην Ελλάδα, αλλά τα περισσότερα που έμαθα ήταν για τον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκα. Αυτό που δεν μου ήξερα και δε μου είχαν πει είναι ότι ο πρωταθλητής στην Ελλάδα αποφασίζεται από πριν! Τα τελευταία 19 χρόνια, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα 17 φορές. Είναι ο πιο ισχυρός σύλλογος. Υπάρχουν τόσα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του, αλλά δεν γίνεται τίποτα», τόνισε ο Μαντούρο.


Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μέχρι τον Μάρτιο, ήμασταν στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ αλλά μετά συνέβησαν διάφορα παράξενα πράγματα. Ύποπτα γκολ οφσάιντ σε αδέξιους τερματοφύλακες, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ορισμένες ομάδες – δορυφόρους στη μεγάλη κατηγορία. Αυτούς τους πόντους τους είχε ήδη εξασφαλισμένους. 

Αν και για να είμαι ειλικρινής και το δικό μας παιχνίδι με τη Βέροια (που ήταν σαν δορυφόρος μας) ήταν αρκετά εύκολο». Ο Μαντούρο παραδέχθηκε ότι δε θα έρχονταν ποτέ στην Ελλάδα αν γνώριζε από πριν όσα συμβαίνουν και κατέληξε: «Υπάρχουν πολλά λάθος μέτρα. Και προστατεύονται οι ισχυροί. Και υπάρχουν ομάδες που πάνε με τον ισχυρό… Οι Έλληνες αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο, αλλά αξίζουν ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα».

http://athlitikotetradio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου