ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Άγγελος Αναστασιάδης«Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τι περνούσα και γιατί με βλέπατε συνέχεια τόσο στεναχωρημένο…»

anastasiadis-1
Μετά την απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς να απομακρύνει από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ τον Γιώργο Τζαβέλλα και να τον οδηγήσει να προπονείται με την Κ20 η εφημερίδα ARENA PRESS ρώτησε τον Άγγελο Αναστασιάδη.....

ο οποίος είχε κάνει κάτι ανάλογο όταν ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ και ο πρώην κόουτς της Λάρισας, σχολίασε με μία λακωνική και δεικτική φράση. «Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τι περνούσα και γιατί με βλέπατε συνέχεια τόσο στεναχωρημένο…»
Δεν ήθελε να πει κάτι περισσότερο, για να μην πυροδοτήσει την, ήδη, έκρυθμη κατάσταση. Θυμίζουμε, ότι πριν από δύο χρόνια, τον Ιανουάριο του 2015, μετά τον αγώνα και την ήττα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που έριξε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας, ήταν ο πρώτος προπονητής που είχε στείλει τον Τζαβέλλα να προπονείται με την Κ20.
Δύο μήνες αργότερα, όμως, αυτός απολύθηκε και ο Τζαβέλλας επέστρεψε στην πρώτη ομάδα. 

Σε τηλεοπτική εκπομπή, μετά από έναν χρόνο, ο Θεσσαλονικιός κόουτς είχε δηλώσει πως όταν πήγε να αποχαιρετήσει τους παίκτες στα αποδυτήρια, τους είπε «ότι αυτό που κάνατε θα το πληρώσετε».

 Πρόσθεσε, επίσης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης… «ξέρετε τι φώναζε ο κόσμος στην Τούμπα στο τελευταίο παιχνίδι στα πλέι οφ; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι κακό. Παρακαλούσα να πάνε καλύτερα. Αλλά όποιος γνωρίζει κάποια πράγματα είναι φως φανάρι. Άλλος ΠΑΟΚ μέχρι τον Ολυμπιακό και άλλος μετά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου