ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Κύπελλο Χαλκιδικής:"Τα μάτια στραμμένα στην Τρίγλια"

Την Τετάρτη διεξάγετε ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου Χαλκιδικής μεταξύ της Τρίγλιας και του Στρατωνίου.

Οι δυο ομάδες πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Στόχος τους εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι να σηκώσουν και την κούπα. Είναι ένας πρόωρος τελικός, αφού όποιος και να είναι στον τελικό θα είναι το ακλόνητο φαβορί.

Όμως υπάρχει και η Όλυνθος που περιμένει τον αντίπαλο από τον αυριανό αγώνα. Η Όλυνθος κατεβαίνει σαν αουτσάιντερ λόγο του ότι αγωνίζεται στην Β. κατηγορία, αλλά και επειδή συμμετέχει για πρώτη φορά στον τελικό του θεσμού. Μπορεί μεν να είναι σε μικρότερη κατηγορία, αλλά μην ξεχνάμε τους αγώνες που έδωσε για να φτάσει στον τελικό. 

Απέκλεισε  εκτός έδρας την Άφυτο και την Βαρβάρα που αγωνίζονται στην Α' κατηγορία και βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα. Το Στρατώνι μπορούμε να πούμε ότι είναι το πιο αδικημένο γιατί όλοι οι αγώνες που έδωσε ήταν εκτός έδρας και με ομάδες της Α'κατηγορίας. (Πολύγυρος-Καλλικράτεια-Κασσάνδρα-
Τρίγλια). 
Συμμετέχει για δεύτερη φορά στον τελικό. Στην πρώτη έχασε από τον Απόλλων Αρναίας με 2-0 το Μάρτιο του 2013. Αντίθετα η Τρίγλια είναι η ομάδα κυπέλλου όπου συμμετείχε 11 φορές και κατέκτησε της κούπα 7 φορές. (Τα περισσότερα κύπελλα στην Χαλκιδική).

Βέβαια σε τελικό έχει να δώσει το παρόν από τον Μάρτιο του 2003 με αντίπαλο την Καλλικράτεια. όπου και έχασε με 1-0. Το τελευταίο κύπελλο που πήρε ήταν πριν από 25 χρόνια, το 1992 με αντίπαλο τον Αγ. Παύλο.

Η πρόβλεψή μας είναι πως όποια ομάδα βρεθεί στον τελικό θα τα βρει σκούρα από την Όλυνθο και από τον προπονητή της Χρήστο Νεοφώτιστο γιατί η δουλειά που κάνει σ' αυτό το σωματείο ξεφεύγει από τα σύνορα της Χαλκιδικής.



Διαιτητές

ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ


ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ


ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ


Φωτογραφία του Γιάννης Καπετάνος.

Μανόλης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου