ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

"Πανελλήνιο Ρεκόρ στους εφήβους! Ο Οδυσσέας Μουζενίδης Του Κενταύρου Καλλικράτειας συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα"


Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην σφαιροβολία παίδων, πραγματοποίησε νέα σπουδαία εμφάνιση στο αγώνισμα στέλνοντας την σφαίρα στα 18.30μ. και έγινε ο νέος κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ εφήβων κλειστού, από το 2001 και τα 18.00μ. του Μιχάλη Σταματόγιαννη.


Ο βαλκανιονίκης ρίπτης του Γιώργου Μποτσκαρίωβ εκμεταλλευόμενος το συναγωνισμού, πέτυχε το τρία στα τρία σε ρεκόρ και βολές, ξεκινώντας με 17.73μ., 17.89μ. και 18.30μ., αφήνοντας έτσι νέες ελπίδες για διεθνείς διακρίσεις. 
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον αγώνα και την επίδοση. Για να είμαι ειλικρινής παρόλο που δεν συνηθίζουμε να μετράμε τις επιδόσεις μας στην προπόνηση, προσωπικά τα περίμενα τα μέτρα. Με βοήθησε πάρα πολύ ο συναγωνισμός, ήταν ένας ωραίος αγώνας και το ευχαριστήθηκα, τόσο για μένα όσο και το ρεκόρ του συναθλητή και φίλου μου Τάσου» συμπληρώνοντας τα επόμενα πλάνα «Θα συνεχίσουμε με νέα προετοιμασία από όσο ξέρω στη Χαλκιδική όπου και προπονούμαστε, έπειτα θα συμμετέχω στο κύπελλο ρίψεων στη Θεσσαλονίκη, με το μεγάλο μας στόχο να παραμένει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στον ανοικτό στίβο».
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου