ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

"Άλλες δυο μεταγραφές για τον Άρη Παλαιοχωρίου"

Διπλό «χτύπημα» από τον Άρη Παλαιοχωρίου, που μετά τους Σιμόνι, Κουκουρώνα έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον Σπύρο Σαραγιώτη, αλλά και τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Ελπίδας Βραστών, Γιώργο Νέστορα, με 12 γκολ και 8 ασίστ πέρυσι στο τοπικό.

Ο Σαραγιώτης είναι 22χρονος στόπερ, με θητεία σε Αχιλλέα Περαίας, Κεραυνό Αγγελοχωρίου (μέχρι πρότινος), ενώ έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με Καμπανιακό (πέρυσι πρώτο εξάμηνο) και Διγενή Λακκώματος (παλιότερα).
Άμεσα η ομάδα του Μάκη Δανδίκα θα «κλείσει» και ένα-δυο ακόμα παίκτες από Χαλκιδική, αλλά και τερματοφύλακα, ενώ στα υπόψη παραμένει ο μεσοαμυντικός Χρήστος Παλάσκας, του Στρατωνίου, που συνεργάστηκε παλιά με τον Δανδίκα σε Γιαννιτσά και Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ ακόμα έπαιξε σε Αγροτικό Αστέρα, Γάζωρο.

«Πακέτο» στο Παλαιοχώρι Σαραγιώτης και Νέστωρ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΒΡΑΣΤΩΝ
«Η οικογενεια της Ελπίδας είναι περήφανη που ένα δικό της παιδί ανοίγει τα φτερά του κάνοντας το βήμα παραπάνω στο ποδοσφαιρικό του μέλλον. Γιώργο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πετύχεις το όνειρο σου» είναι η ανακοίνωση της Ελπίδας Βραστών, μετά την παραχώρηση του Νέστορα (ακόμα έπαιξε σε Ελπίδες Φλώρινας, Ιπποκράτη Σουρωτής, Κεραυνό Αγίου Παύλου και Μέντεκα Καλαμαριάς) στον Άρη Παλαιοχωρίου.

http://pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου