ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

"Οι "μικροί" της Super League ζητούν...bonus υποβιβασμού"Γίνεται εμφανές ακόμα και τώρα πως πάνω από 6 μικρομεσαίοι της Super League συνεχίζουν να είναι αρνητικοί στο να μειωθούν οι ομάδες και να γίνουν από 16, 14.
Επίσης για τα πλέι οφ παρά τις όποιες διαρροές και πληροφορίες δεν προκύπτει καμία τελική συμφωνία. Η NOVA εμμένει στην τέλεση των πλέι οφ, ωστόσο δεν μπορεί να πιέσει να γίνουν πάση θυσία εφόσον μιλάμε για το τελευταίο της συμβόλαιο με την Super League. Οι μεγάλοι δεν τα θέλουν και οι μικροί δεν... καίγονται, οπότε στο τέλος μπορεί και να μην γίνουν.

Όσο για τα τηλεοπτικά οι 4 μεγάλοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει και μόνοι τους συμφωνία καθώς το συνδρομητικό τους έχει περισσότερη ανάγκη από κάθε άλλον. Ωστόσο ήθελαν και το ΟΚ των υπολοίπων 12, που εξακολουθούν να ζητούν από τους μεγάλους να καλύψουν το κόστος της χασούρας. Η NOVA θα δίνει 30 εκατ. ευρώ και ενώ έδινε 40 και έτσι πρέπει να καλυφθεί ένα μέρος από τα υπόλοιπα 10. Κάποιες πηγές μιλούν ακόμα και για αξιώσεις των μικρομεσαίων άνω των 2,6 εκατ. ευρώ ως έξτρα χορηγία που θα κλείσουν οι μεγάλοι για να βοηθήσουν τους μικρούς. 


Υπάρχει όμως και ένα άλλο στοιχείο. Αγγλία δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ, ωστόσο υπήρξαν μικρομεσαίοι που πρότειναν bonus υποβιβασμού, όπως γίνεται και στο Νησί. Εκεί βέβαια τα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι τεράστια και η ανταποδοτικότητά τους ανάλογη... Αξίωσαν λοιπόν να παίρνουν ένα αρκετά καλό ποσό στην περίπτωση που πέφτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου