ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

"Ο Άρης Παλαιοχωρίου είναι καλύτερος από τον Ηρακλή, μπορεί την 1η θέση"

kampaniasports
Ιδιαίτερο ήταν το προχθεσινό παιχνίδι για τον Κώστα Μπάλιο, ο οποίος στην τρίτη του συμμετοχή με τον Αρη Παλαιοχωρίου πέτυχε το πρώτο του γκολ.
«Είναι πολύ διαφορετικά εδώ σε σχέση με τον Καμπανιακό. Η αρχή ήταν δύσκολη, όμως, το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει και μέσα στα αποδυτήρια και εκτός με βοήθησε να προσαρμοστώ. Οι άνθρωποι εδώ έχουν το μεράκι να βοηθήσουν την ομάδα. Υπάρχει άλλο επίπεδο στο Παλαιοχώρι και είμαι ενθουσιασμένος. Υπάρχει ανταγωνισμός που σε βοηθά να γίνεις καλύτερος», δήλωσε στη «ΜETROSPORT» ο 23χρονος επιθετικός και πρόσθεσε για τη νίκη επί της Νάουσας:
«Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι, μπορούσαμε να πετύχουμε και πιο μεγάλο σκορ. Ηταν μια καλή νίκη, διότι προερχόμασταν από την ισοπαλία κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα». Το προχθεσινό παιχνίδι ήταν το πρώτο για τον Κώστα Βελιτζέλο στον πάγκο του Αρη Παλαιοχωρίου. «Μέσα σε 2-3 μέρες δεν μπορούσε να αλλάξει και πολλά πράγματα, όμως, από τη στιγμή που η διοίκηση έκρινε επιβεβλημένη την αλλαγή προπονητή, σίγουρα έκανε καλό».
Οσο για τον στόχο της 1ης θέσης; «Θα το παλέψουμε ως το τέλος», δηλώνει ο Κώστας Μπάλιος και προσθέτει: «Είμαστε στο -1, έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε και δύσκολο. Εχουμε καλή ομάδα, πιστεύω καλύτερη από τον Ηρακλή, πολλά θα κριθούν στο μεταξύ μας παιχνίδι, αν και σημαντικό ρόλο παίζει και το ρεπό που έχουμε την τελευταία αγωνιστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου