ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Αποκάλυψη:"Η Αθήνα προετοίμαζε προβοκάτσια στη Λαμία στον αγώνα του ΠΑΟΚ"

Η πορεία Πρωταθλητισμού που κάνει ο ΠΑΟΚ ενοχλεί αρκετούς και αγωνιστικά η ομάδα δείχνει ότι κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει.

Αυτό έχουν αντιληφθεί και οι αντίπαλοι της. Ετσι για αυτούς μονόδρομος είναι να πλήξουν τον ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικά και θεώρησαν ότι το προσεχές ματς με τη Λαμία το Σάββατο προσφέρονταν για κάτι τέτοιο. Να δημιουργηθούν δηλαδή επεισόδια εντός ή εκτός γηπέδου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί! Τόσο οι διοικούντες της Λαμίας όσο και του ΠΑΟΚ έχουν κάθε λόγο να προστατέψουν τα συμφέροντα της ομάδας τους.
Γιατί πολύ απλά η Λαμία παλεύει για τη σωτηρία της και δεν θα ήθελε τιμωρία της έδρας της ή αφαίρεση βαθμών. Κάτι ανάλογο φυσικά ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που έχει μπροστά του και το ματς με τον Ολυμπιακό!
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν ότι τις τελευταίες μέρες οπαδοί άλλων ομάδων (προφανώς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού) προσπάθησαν να πάρουν εισιτήριa για το ματς του Σαββάτου.
Με προφανή σκοπό την προβοκάτσια. Να μπουν δηλαδή στην κερκίδα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να πετάξουν βεγγαλικά και καπνογόνα, να προκαλέσουν επεισόδια και την τιμωρία της ομάδας.
Μόνο κάτοχοι διαρκείας
Η ΠΑΕ Λαμία γνωρίζοντας την προσπάθεια οπαδών άλλων ομάδων να προμηθευτεί εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου, προσανατολίζεται να μην βγάλει προς διάθεση ελεύθερα εισιτήρια και έτσι στο γήπεδο θα μπουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας. Μια σκέψη που βρίσκει σύμφωνη σύμφωνα με πληροφορίες και την ασπρόμαυρη ΠΑΕ που θέλει να αποτρέψει την οποιαδήποτε προβοκάτσια.
Πολύ απλά διότι αν δεν βγουν προς πώληση εισιτήρια, κανένας κίνδυνος τιμωρίας δεν πρόκειται να υπάρξει για τον ΠΑΟΚ ακόμη και αν βρουν τρόπο να «δανειστούν» διαρκείας προβοκάτορες που θα πάνε στο γήπεδο μόνο για να προκαλέσουν. Και αυτό γιατί εκεί δεν θα υπάρχει καμιά αντικειμενική ευθύνη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. 
Η ουσία είναι ότι αποκαλύπτεται με τον πιο περίτρανο τρόπο ο υπόγειος πόλεμος από την Αθήνα για να σταματήσουν την πορεία του ΠΑΟΚ προς το νταμπλ!
http://www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου