ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

"Με χαρ-τρικ του Γκαγκάνη το ΓΕΛ Αρναίας επικράτησε με 1-3 του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας" (photo-video)


Ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό παιχνίδι με πολύ θέαμα και ανατροπή του σκορ, έγινε στο γήπεδο του Μακροχωρίου, όπου βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας και του ΓΕΛ Αρναίας, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου λυκείων 2018. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ήταν διάρκειας 70 λεπτών (35’+35′).

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο, οι μαθητές της Βέροιας δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα με τον ενθουσιασμό και τα συνθήματά τους, πάντα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια. Στα του παιχνιδιού τώρα, το ματς εξελίχθηκε υπό αφόρητη για την εποχή ζέστη (27° C) με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο πρώτο ημίχρονο όπου και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Στο 25′ ο Μουρατίδης με κοντινό σουτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ (1-0). Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου και έπειτα από λάθος της άμυνας της Βέροιας, ο Γκαγκάνης έφερε το ματς στα ίσα 1-1.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο αμφίρροπο, με την πάροδο του χρόνου όμως έγιναν εμφανή τα σημάδια κούρασης των γηπεδούχων. Έτσι ο δραστήριος Γκαγκάνης με άλλα δύο γκολ (53′, 70′) ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και παράλληλα τη νίκη-ανατροπή για την ομάδα του. Ξέφρενοι οι πανηγυρισμοί των μαθητών της Αρναίας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
Διαιτητής ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κκ. Παπαδάκη και Τόσκα (όλοι τους άριστοι).
1ο ΕΠΑΛ Βέροιας: Μυλωνάς, Χερίδης (53′ Νικολί), Σακαλής, Τσακίρης, Τζάνι, Αρβανιτίδης, Μανωλόπουλος, Λουκίδης, Κοσέογλου (45′ Κουκουτσίδης), Χαραλαμπίδης, Μουρατίδης.
ΓΕΛ Αρναίας: Ευθυμιάδης Κ, Κοντογιάννης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου (49′ Ευθυμούδης Ε), Πετάλλι, Τσιούκας, Λιώπας, Μπήντος, Γκαγκάνης, Τσιόγκας, Τσιουλάκης (68′ Ντεβετζής).

















1 σχόλιο: