ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Βόλεϊ:"Στον τελικό του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ που επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-3"

undefined

Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Ο Ολυμπιακός φαβορί και ο ΠΑΟΚ την ώρα των τίτλων να τον καρφώνει στο δόξα πατρί!


Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ που διεξάγεται στη Ρόδο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε σπουδαία ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί να χάνει με 2-1 σετ, έπαιξε συγκεντρωμένα και με πάθος στο τάι μπρέικ δείχνοντας την καρδιά του πρωταθλητή και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό. 

Αντεθνικά συνθήματα από οπαδούς του Ολυμπιακού και φραστική επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟΚ



Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν το σύνθημα "Βούλγαροι" και επιτέθηκαν φραστικά στους αναπληρωματικούς παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν προθέρμανση δίπλα στον πάγκο τους στο κλειστό της Ρόδου.
Το γεγονός αυτό, προκάλεσε εκ νέου ένταση κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, μετά τα όσα είχαν συμβεί πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού. 
Να σημειωθεί ότι μετά από όλα αυτά αποβλήθηκε ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου, Δημήτρης Δημητρακόπουλος, επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα αντεθνικά συνθήματα ζητώντας να γίνει παρατήρηση από τους διαιτητές. 
"Έχει γίνει λάθος διαχείριση. Βρίζουν τη Μακεδονία, βρίζουν τον ΠΑΟΚ και τις μάνες μας. Τώρα μετά την αποβολή μου έκαναν την πρώτη παρατήρηση ενώ θα έπρεπε να είχαν γίνει ήδη τέσσερις παρατηρήσεις. Αν είχαν εφαρμοστεί οι κανονισμοί θα έπρεπε να εκκενωθεί το γήπεδο" δήλωσε στην ΕΡΤ ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, αποχωρώντας μετά την αποβολή του.
Ακολούθησαν κάποιες συστάσεις προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού από τα μεγάφωνα του γηπέδου και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. 

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στα παληκαρια βουλωσαν τα στοματα των<< ελληνων>>απο τη βρωμοαθηνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή