ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

"Αφιέρωμα:Νίκη Αμμουλιανής.Η ομάδα έκπληξη της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής"


Η Νίκη Αμμουλιανής επανιδρύθηκε με νέα ονομασία "Α.Π.Σ. ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 2016". Η ιστορική ομάδα του νησιού φέτος απέκτησε και γήπεδο. Μια δυναμική έδρα όπου βάση αυτής κατέκτησε βαθμούς που την βοήθησαν να φτάσει στα μπαράζ και να επιτύχει τον στόχο της.

Φωτογραφία του χρήστη Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Νίκη Αμμουλιανής 2016.
Η παρακάτω δημοσίευση είναι από την σελίδα της ομάδας στο  facebook:
Το ταξίδι της πρώτης συμμετοχής της ομάδας μας στη Β' κατηγορία ΕΠΣΧ τέλειωσε με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο. Νίκη στο μπαράζ μέσα στο νησί μπροστά στον κόσμο μας και με ένα αυτοσχέδιο γλέντι να στήνεται στη λήξη του αγώνα, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού. 
Μας είχαν ως πεσμένους όλοι στο τέλος του α' γύρου, αλλά εμείς το πιστέψαμε και έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, όπως η επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο του Καλοπήγαδου, η πρόσληψη του προπονητή Γιώργου Λάμπου και η επιστροφή παιχτών που μας έληψαν στον α' γύρο.
Όσον αφορά το παιχνίδι - μπαράζ με τη ΝΕΜΕΣΙΣ, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοια ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά σίγουρα κέρδισε ο καλύτερος που ήταν η ομάδα μας. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ εφέτος της ομάδας Σάκης Πελτέκης.
Η διαιτησία του κ.Τσακαλίδη και των βοηθών του στάθηκε στο ύψος ενός μεγάλου και κρίσιμου αγώνα.
Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ για τον αγώνα που έδωσε και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια και σύντομα να ξαναπαίξουμε μαζί στη Β' κατηγορία.
Όσον αφορά τα δικά μας παιδιά, δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας.
Λόγω της σημαντικότητας του αγώνα αυτού θα αναφέρουμε όλους τους παίχτες που αγωνίστηκαν σύμφωνα με τη θέση του καθενός:
1. Κώστας Μουρόπουλος
2. Παναγιώτης Κρατσιώτης
3. Παύλος Μουρόπουλος
4. Παναγιώτης Καραστέργιος (c)
5. Βασίλης Κοσμάς
6. Σάββας Σάββας
7. Σάκης Πελτέκης (Μάριος Τσεμτσίδης)
8. Χρήστος Ιατρού
9. Δημήτρης Τσίντζος
10. Χρήστος Καραστεφούδης
11. Παντελής Παπαδόπουλος (Μπάμπης Τσίντζος)
Αναπληρωματικοί: Τ. Κιάκης, Κ. Μανωλέας, Τ. Χριστοδούλου
Προπονητής: Γιώργος Λάμπου
Η Διοίκηση της ομάδας συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή - αναμορφωτή της ομάδας μας, τους παράγοντες της ομάδας, τους χορηγούς μας, τον ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και φυσικά τον κόσμο μας για τη μεγάλη επιτυχία της ΝΙΚΗΣ στο μπαράζ και της παραμονής στη Β' κατηγορία στην πρώτη μας συμμετοχή και
υπόσχεται σε όλους ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου