ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

"1ο Ποδηλατικό σιρκουί Αρναίας 2018"



Οι ιστορικοί Σύλλογοι του ΒΑΟ και του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρναίας, διοργανώνουν ποδηλατικούς αγώνες οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στα ¨90 χρόνια¨ της ίδρυσης και των δύο Συλλόγων.

Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν τις κατηγορίες Open (18+, 30+, 40+, 50+, 60+), καθώς και τους διασυλλογικούς αγώνες των κατηγοριών Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων.
Ο αγώνας του ΠΑΟΚ το Σάββατο είναι Σιρκουί και θα λάβει χώρα στο κέντρο της Αρναίας, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Δημαρχείου ¨Χοροστάσι¨ και θα περιλαμβάνει και την κατηγορία open.
Την επόμενη ημέρα Κυριακή την σκυτάλη των αγώνων αναλαμβάνει η ομάδα του ΒΑΟ με ένα αγώνα ατομικής χρονομέτρησης μήκους 10 km που φέρει την ονομασία «Ανάβαση Αρναίας-Ταξιάρχη». Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από την ειδική ράμπα που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία Αρναίας (Εθνική Τράπεζα) και ο τερματισμός στον αυχένα του Χολομώντα.
Σκοπός των αγώνων είναι η διάδοση του αθλήματος της Ποδηλασίας στην Χαλκιδική, όπου κάθε χρόνο θα μπορεί να αποτελεί αθλητικό προορισμό για τουρίστες, αθλητές και απλούς φίλους του ποδηλάτου.



Σάββατο-Κυριακή 8 και 9 Σεπτεμβρίου
Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και της ΕΠΣΜΑΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου