ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

«Στημένο» το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -Συνεχίζει ο Τσίπρας με «αντάρτες» και ψήφο εμπιστοσύνης!

Σχετική εικόνα
«Η Μαρία Κόλια Τσαρουχά, εγώ και ο Κωνσταντίνος Κατσίκης δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε πρίν από λίγο ο Πάνος Καμμένος.

Με τα λόγια αυτά, η ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αποκάλυψε τι θα γίνει στην ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης και τι θα ψηφίσουν οι υπόλοιποι Ανεξάρτητοι Ελληνες:  Αποκάλυψε ότι ο ίδιος και δύο άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να το κάνουν!
Σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος έχει μετρήσει σωστά τα κουκιά και ξέρει από πρώτο χέρι τι θα ψηφίσουν οι συνεργάτες του και βουλευτές του, μέτρηση που συμπίπτει με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, η αποκάλυψη ότι δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης μόνον οι 3 βουλευτές που ανέφερε σημαίνει οτι:
Δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης η Ελενα Κουντουρά, υπουργός Τουρισμού, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Βασίλης Κόκαλης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και ο Κώστας Ζουράρις που είναι παρών στην συνέντευξη τύπου του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Οπως αποκάλυψε επίσης ο Πάνος Καμμένος, δεν έχει πρόθεση να διαγράψει από τους ΑΝΕΛ τον Θανάση Παπαχριστόπουλο (παρά τις απειλές περί διαγραφών των «ανταρτών), δίνοντας έτσι τις ευλογίες του να δώσει ο βουλευτής ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.
Με δύο λόγια, μαζί με τον Σπύρο Δανέλη του Ποταμιού και η Κατερίνα Παπακώστα η κυβέρνηση καταφέρνει να πιάσει τον μαγικό αριθμό των 151 βουλευτών, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί σε αυτούς και ο Γιάννης Σαρίδης της Ενωσης Κεντρώων, και τελικά ο αριθμός των βουλευτών που ψηφίζουν ναί στην κυβέρνηση να φθάσει τους 152. Ο κ. Σαρίδης πάντως έχει δηλώσει οτι σε περίπτωση που η ψήφος εμπιστοσύνης έρθει πρίν να έρθει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών θα καταψηφίσει, αλλά μπορεί να αλλάξει γνώμη.
Kρατάει την κοινοβουλευτική του ομάδα!
Με τους απίστευτους αυτούς χειρισμούς ο Πάνος Καμμένος θα μπορέσει να διατηρήσει και την κοινοβουλευτική του ομάδα στη βουλή, παρά τους 2 «αντάρτες» που θα διαγράψει (Κουντουρά, Κόκκαλη).
Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ παραμένουν ο ίδιος, η Μαρία Κόλλια, ο Κώστας Κατσίκης, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα αλλά ο κ. Καμμένος δεν τον διαγράφει γιατί προέρχεται από άλλο κόμμα, την Πυρίκαυστο Ελλάδα!
Με τον τρόπο αυτό ο Πάνος Καμμένος θα μπορέσει να συνεχίσει να κάνει παιχνίδι στη βουλή, ως πολιτικός αρχηγός, και να καλέσει άλλα πρόσωπα από τον χώρο της εθνικιστικής Δεξιάς για συμπόρευση στις εκλογές.

https://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου