ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

"Άγριο ξύλο σε διαιτητή και επόπτη σε ματς του τοπικού Κορινθίας" (video)

korinuos.jpg

Άλλο ένα κρούσμα βίας σε βάρος διαιτητών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.



Πρωτοφανείς εικόνες σε αγώνα Γ΄ τοπικού της Κορινθίας. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Βελλερεφώντα Αρχαίας Κορίνθου και Σοφικού ’05 διεκόπη στο 51ο λεπτό αφού το γήπεδο μετετράπη σε ρινγκ!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μπεκιάρης, δεν υπέδειξε φάουλ υπέρ τους έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.

Τότε οι παίκτες του Σοφικού 05 επιτέθηκαν τόσο στον διαιτητή όσο και στον δεύτερο βοηθό. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι έφαγαν αρκετό ξύλο. Χαρακτηριστικά είναι όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, κ. Τσιχριτζής: "Εγώ προσωπικά διάβασα το φύλλο αγώνος του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Πράγματι ήταν μια πολύ κακή στιγμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας και για τους διαιτητές. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά παιδιά που κοσμούν το χώρο της διαιτησίας. Δέχτηκαν επίθεση χωρίς λόγο για ένα σφύριγμά τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καν. Είναι κάτι που θα διερευνηθεί. Το φύλλο αγώνος θα διαβιβαστεί στην πειθαρχική επιτροπή".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Δεν χρειάζεται να γίνει διακοπή πρωταθλήματος. Να μην μεγαλοποιούμε πράγματα, αλλά να μπαίνουν στη σωστή βάση. Δεν θα κάνουμε διαφήμιση σε αυτούς που έκαναν την επίθεση. Είναι ένα γεγονός που με θλίβει γιατί στα χρόνια που είμαι εγώ πρόεδρος δεν έχει γίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Πιστεύω ότι η οργανωτική επιτροπή θα πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Απ' ότι έμαθα έφαγαν αρκετό ξύλο. Τώρα είναι καλά στην υγεία τους. Μίλησα με τον διαιτητή του αγώνα και τον ενθάρρυνα γιατί είναι ένας από τους πιο αξιόλογους νεαρούς διαιτητές και τον προέτρεψα να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου