ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

"Στα μπαράζ ανόδου στην Football League η Τρίγλια. 0-2 τον Μακεδονικό"

Στην Τρίγλια κατέληξε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Football League από τον 2ο όμιλο, αφού η ομάδα της Χαλκιδικής επικράτησε με 2-0 του Μακεδονικού στον αγώνα, ο οποίος διακόπηκε την Κυριακή (14/4) λόγω κακοκαιρίας και ολοκληρώθηκε ένα 24ωρο αργότερα.


Έχοντας βάλει τις βάσεις από την Κυριακή (14/4) και το γκολ του Ζώτου στο 38', το οποίο της έδωσε το προβάδισμα, στην ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ενόψει των 42 εναπομείναντων λεπτών αρκούσε απλά η διατήρηση των κεκτημένων προκειμένου να φτάσει στη νίκη. Μια νίκη, η οποία ήρθε, τελικώς, χωρίς ιδιαίτερο άγχος για την Τρίγλια, η οποία πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 77' με πλασέ του Σουάνη έπειτα από σέντρα του Λιόνη και κεφαλιά-πάσα του Σαρβανίδη.

Η Τρίγλια θα μπορούσε να πετύχει το δεύτερο γκολ νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα στο 63' όταν ο Σουάνης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ και στο 69' όταν ο Ντούνγκα νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον γκολκίπερ Τοτολίδη. Προηγουμένως, ο Μακεδονικός είχε ένα καλό διαγώνιο σουτ του Καπαγιαννίδη στο 58', το οποίο πέρασε άουτ. Η ομάδα της Χαλκιδικής ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντούνγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Η Τρίγλια θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες έναν εκ των Νέστου Χρυσούπολης, Θεσπρωτού και Νίκης Βόλου με «έπαθλο» μια θέση για τη Football League της νέας σεζόν. Τις επόμενες ημέρες (σ.σ. δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία) θα γίνει η κλήρωση μεταξύ των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής για τα ζεύγη των αγώνων μπαράζ αλλά και για τη σειρά των παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου