ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

"Επίσκεψη Τσίπρα στο μεταλλείο Ολυμπιάδας και στις Σκουριές" (photo-video)

Το μεταλλείο Ολυμπιάδας και το εργοτάξιο των Σκουριών επισκέφθηκε, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για μετά τις εκλογές, αλλά λόγο των σοβαρών θεμάτων, όπως το Μακεδονικό που έχουν στην πλάτη τους και ότι στις επερχόμενες εκλογές τα ποσοστά τους θα φτάσουν σε μονοψήφιο νούμερο, επέσπευσαν την επίσκεψη όπου και έγινε αργά το μεσημέρι.
Ο πρωθυπουργός δίνει παροχή στήριξης στο προσωπικό αλλά και στην εταιρεία. Παράλληλα, θα αποτελέσει το βήμα προκειμένου ο κ. Τσίπρας να διατρανώσει τη θέση του υπέρ των ιδιωτικών επενδύσεων στην Ελλάδα ως τη μόνη απάντηση στην ύφεση και την υψηλή ανεργία. 


Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ τον Αλέξη Τσίπρα των συνόδευε επιτελείο της κυβέρνησης, η βουλευτής του Σύριζα της Χαλκιδικής Ιγγλέζη Κατερίνα ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Μίχος Ιωάννης αλλά και ο νυν κ. Ζουμπάς Γεώργιος όπως επίσης και η κα. Παναγιωτοπούλου Ελένη.

Η επίσκεψη  στο ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Ολυμπιάδας και στο εργοτάξιο των Σκουριών διήρκεσε περίπου 4 ώρες και κατά τη διάρκειά της οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν από τον γενικό διευθυντή της "Hellas Gold" για την εξόρυξη, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες που υλοποιούνται, τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις αποκατάστασης γενικά και την επαγγελματική ενσωμάτωση των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη ως εργαζόμενοι στη μητρική εταιρία.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση στο χώρο των αρχαίων Σταγίρων που βρίσκετε λίγο έξω από την Ολυμπιάδα.



Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής Ουρανουπόλεως, όπου διεξήχθη συζήτηση με τη συμμετοχή όλων των παρισταμένων, κατά την οποία αναδείχθηκε η απόλυτη προτεραιότητα ανάπτυξης της περιοχής και το "πάντρεμα" μεταλλευτικής και τουριστικής ανάπτυξης.

Δείτε πλάνα από την επίσκεψη:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου