ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

"Εξοντωτική ποινή στον Ηρακλή Μ.Παναγίας από την Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής" (Η ανακοίνωση του σωματείου)

12 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ 170 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ (την 28 Ιαν.) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!


α) Ποινές ποδοσφαιριστών – αξιωματούχων.
1) ΣΥΚΙΩΤΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ – 1394962 – 5 Αγωνιστικές
2) ΚΟΥΜΑΝΤΣΙΩΤΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ – 1351800 – 1 Αγωνιστική
3) ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ – 1182946 – 6 Αγωνιστικές
4) Στον ΗΡΑΚΛΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ, για αποβολή τριών ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με ΑΚΑΝΘΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ( 19 Ιαν. 2020 ), χρηματική ποινή πενήντα ( 50€ )
5) Κλήσεις σε απολογία
Καλούνται σε έγγραφη, ή αυτοπρόσωπη απολογία ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 :
Το σωματείο του ΗΡΑΚΛΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ, για συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα με ΑΚΑΝΘΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ( 19 Ιαν. 2020 )
Και επίσης συμπληρωματική δικογραφία από τον ρουφιάνο του αγώνα - παρατηρητή, που τυλίγει σε μία κόλλα χαρτί όλον τον αθλητικό σύλλογο Μεγάλης Παναγιάς για πράγματα που ολοσχερώς είναι ψευδός!
Ο παρακάτω (κύριος) παρατηρητής θα μηνυθεί από τον αθλητικό σύλλογο Ηρακλής μεγάλης Παναγιάς για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του συλλόγου μας!
Επίσης ο παρατηρητής - ρουφιάνος για να το παίξει καλός προς το συμβούλιο του Ηρακλή ριτα κατηγορούσε τον διαιτητή του συγκεκριμένου αγώνα ότι δεν έπραξε σωστά και ότι χάλασε το παιχνίδι!
Εν ολίγοις η συγκεκριμένη αγωνιστική μας κόστισε 320€ χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο βλέπετε η ανακοίνωση της ακάνθου Ιερισσού αν μη τι άλλο ανατρέπει όλα αυτά των προαναφερόμενων!
«Ανακοίνωση ακάνθου Ιερισσού»
Η ομάδα Μ.Γ.Σ.Άκανθος Ιερισσού ευχαριστεί θερμά τον Ηρακλή Μ.Παναγίας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε στα πλαίσια διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα της Α κατηγορίας Χαλκιδικής εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και υποσχόμαστε για την ανταπόδοση αυτής.
Μ.Γ.Σ.Άκανθος Ιερισσού.
ΥΓ. Παρακαλούνται όσοι φίλοι της ομάδας μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά στο να αποπληρώσουμε το παραπάνω χρέος του δικαστηρίου της ΕΠΣΧ Θα ήταν για μας μια πάρα πολύ σημαντική βοήθεια, δεν κάνουμε έκκληση για έρανο, δεν είμαστε μίζεροι, αλλά πρέπει κάποιοι κύριοι της ένωσης να καταλάβουν ότι δεν βγαίνουνε έτσι τα χρήματα όπως νομίζουν αυτοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου