ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "δήμος αριστοτέλη χαλκιδικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Εσωτερικών"
Η Δημοτική Αρχή πέτυχε την επιχορήγηση του Δήμου από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 2.231.817 ευρώ για την εξόφληση τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων προηγούμενων ετών που εκκρεμούν σε βάρος του Δήμου και από τις οποίες ο Δήμος Αριστοτέλη κινδύνευε και με αναγκαστικές κατασχέσεις.

Έτσι λοιπόν μετά από έγκαιρες ενέργειες και άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, εξασφαλίστηκε η ένταξη του συνόλου των - ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ - τελεσίδικα βεβαιωμένων -με δικαστικές αποφάσεις- οφειλών του Δήμου προς τρίτους, για προμήθειες, έργα και υπηρεσίες προηγουμένων ετών, ύψους 2.213.817 ευρώ, σε πρόγραμμα κάλυψης ληξιπρόθεσμων οφειλών του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ο Δήμος έχει συνέχεια και ως Δημοτική Αρχή έχουμε στόχο την ταχύτερη δυνατή εξυγίανση των οικονομικών του.
Αποτελεί ευτύχημα, το γεγονός ότι καταφέραμε να καλύψουμε το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών μας, που τελεσιδικησαν μέχρι 16 Δεκεμβρίου 2019 (προφανώς σε εύθετο χρόνο θα προκύψουν και νέες αποφάσεις από παλιές οφειλές) αφαιρώντας ένα μεγάλο βάρος από τις συσσωρευμένες οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου , οι οποίες παραμένουν ακόμα πολλες και βαριές . Επιχειρούμε να είμαστε συνεπείς στην υλοποίηση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων, φροντίζοντας παράλληλα να νοικοκυρέψουμε τα του οίκου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου