ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Συνεργασία του Δήμου Αριστοτέλη με το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων «Όασις» Θεσσαλονίκης

Διέξοδο σε πολίτες που ταλαιπωρούνται από πάσης φύσεως εξαρτήσεις (ναρκωτικά, τζόγος, αλκοόλ, διαδίκτυο) και στις οικογένειές τους, παρέχει πλέον ο Δήμος Αριστοτέλη, εγκαινιάζοντας συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων «Όασις» της Θεσσαλονίκης.


Με τον Πρόεδρο του κέντρου «Όασις» κ. Δαμιανό Δουίτσης, μια εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο της απεξάρτησης, βραβευμένος -μεταξύ άλλων- και από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Δήμος Αριστοτέλη προχώρησε σε συμφωνία, που παρέχει σε ενδιαφερόμενους Δημότες του Αριστοτέλη, εξαρτημένους που αναζητούν βοήθεια για να ξεφύγουν από τα δεσμά της εξάρτησης, ή συγγενικά τους πρόσωπα που αναζητούν συμβουλές για να βοηθήσουν αγαπημένους τους, τη δυνατότητα να απευθύνονται πλέον στην «Όασις», επικοινωνώντας με εξειδικευμένους εθελοντές, στα τηλέφωνα 2310508598 ή 6944318118, υπό συνθήκες πλήρους προστασίας της ανωνυμίας τους.
 Από σήμερα, κανένας πολίτης του Αριστοτέλη, δεν χρειάζεται να είναι μόνος, στην “έρημο” των εξαρτήσεων και στην προσπάθεια αντιμετώπισης του εθισμού του στα ναρκωτικά, στον τζόγο, στο αλκοόλ, ακόμα και το διαδίκτυο που δυστυχώς μπορεί αποδεδειγμένα να έχει εθιστική επίδραση. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ δήμος αριστοτέλη χαλκιδικής Δήμος Αριστοτέλη και το Κέντρο υποστήριξης συμμαχούν απέναντι στις εξαρτήσεις! ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 2310 508 598 6944 318 118 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ; Αλκοόλ Ναρκωτικά Τζόγος Διαδίκτυο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου