ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Βούλγαρης Γιάννης:"Ορατό το ενδεχόμενο να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής Μεγάλης Παναγιάς"

Με ορατό τον κίνδυνο να βρεθεί η ομάδα πρώτη φορά μετά από 52 χρόνια βάση καταστατικού (η ομάδα υπάρχει από το 1928) εκτός τοπικών πρωταθλημάτων για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της βρίσκεται ο Ηρακλής Μεγάλης Παναγιάς.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μετά την παραίτηση όλου του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βούλγαρης είπε  αποκλειστικά στο goalpress
«Το πρόβλημα είναι αποκλειστικά ο χλοοτάπητας του γηπέδου είναι τελείως ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Έχουμε απευθυνθεί στην Υπεύθυνη δημοτική αρχή. Στην τελική τα γήπεδα είναι δημοτικά όχι ιδιωτικά είναι υποχρέωσή τους στο κάτω κάτω να βοηθήσουν. Επειδή τόσο εγώ όσο και το Δ. Σ δεν θέλουμε να έρθουμε σε ρήξη ή να κάνουμε αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή επιλέξαμε εχέμυθα και σιωπηρά όλο το συμβούλιο να παραιτηθεί.
Το θέμα είναι ότι δεν έχει ενδιαφερόμενους φοβούνται λόγω κορονοϊού ο χλοοτάπητας είναι σε άθλια κατάσταση και σου λέει ο άλλος να βάλω μπελά στο κεφάλι μου θέλω; Και εκτός των άλλων εκδηλώσεις φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε τα έσοδα είναι μηδαμινά και είναι αδύνατον να μαζευτούν χρήματα για τη νέα χρονιά.
Εάν όμως με ρωτήσει κάποιος τον λόγο που αποχωρήσαμε δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό εννοείται θα του πούμε την αλήθεια καταρχάς το ξέρει όλος ο κόσμος της μεγάλης Παναγιάς είναι γνωστό το θέμα εδώ και χρόνια.
Έχουμε πρόβλημα με τις λάμπες τους προβολείς έχουμε πρόβλημα με τα μπεκ τα ποτιστικά δηλαδή έχουμε ένα σωρό προβλήματα και δεν μπορούμε να το λύσουμε.
Το μόνο καλό που έχουμε σ’ αυτή την υπόθεση είναι ότι τα αποδυτήρια τα συντηρούμε από μόνοι μας και τα έχουμε σε μία υπέρ άριστη κατάσταση τα άλλα από κει και πέρα είναι χοντρό δουλειές δεν μπορούμε λόγω οικονομικό πάνω απ’ όλα. Αξίζει να αναφέρουμε πως την περίοδο 19-20 είχαμε αρκετά ατυχήματα λόγω ακαταλληλότητας του Χλοοτάπητα μάλιστα ποδοσφαιριστής μας Μετά από πέσιμο που κόλλησε το παπούτσι του έπαθε διάσειση με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο κέντρο υγείας Παλαιοχωρίου με ασθενοφόρο και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό είχαμε εξαρθρώσεις ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα στον τερματοφύλακα μας που έχασε σχεδόν μισή σεζόν όλα τα παιδιά τρέχαμε στους γιατρούς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου