ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Σαν σήμερα η αναμέτρηση του Απόλλων Αρναίας με αντίπαλο τον Άρη στο "Βικελίδης". 7-12-2014 (photo-video)

Έξι χρόνια πέρασαν από την αναμέτρηση του Απόλλωνα της Αρναίας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αντίπαλο τον Αρη για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Στον όμιλο συμμετείχαν ιστορικά σωματεία όπως η Δόξα Δράμας, η Καβάλα, η Καστοριά, ο Πανσερραϊκός και φυσικά ο Άρης Θεσσαλονίκης. 

Ήταν 7 Δεκεμβρίου του 2014 σε μια ηλιόλουστη μέρα και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι "nova sports".


Το τότε ρεπορτάζ του αγώνα:

 Ο Άρης επικράτησε του Απόλλων Αρναίας με 2-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έκανε το 4 στα 4 με τον Πάουλο Κάμπος στην άκρη του πάγκου του και παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου, της Γ΄ Εθνικής.

Άρης έκανε το 4 στα 4 με τον Πάουλο Κάμπος στην άκρη του πάγκου του μετά το 2-1 επί του Απόλλων Αρναίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρέμεινε στην κορυφή του 1ουομίλου, του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.


Ο Άρης στο παιχνίδι για την 9η αγωνιστική φρόντισε να βάλει τις βάσεις για ακόμη μία φορά στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Σε ένα παιχνίδι όπου Γκόλιας και Πόι είχανε διαμορφώσει το 2-0 για να μειώσει ο Γεωργίου στο 2-1 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.


Ο Άρης προηγήθηκε από νωρίς καθώς στην πρώτη του φάση στην περιοχή του Απόλλων Αρναίας έκανε το 1-0 στο 6΄ με την προβολή του Γκόλια μετά την σέντρα του Σουνά.

Οι γηπεδούχοι επέμειναν χωρίς να κατεβάσουνε ταχύτητα και απείλησαν στο 14΄ με την κεφαλιά του Καπνίδη και με το πλασέ του στο 20΄ για να έρθει το 2-0 στο 24΄ με την προβολή του Πόι να αξιοποίησε την σέντρα του Λιόλιου από τα αριστερά.

Στο 28΄ το συρτό σουτ του Μάουρο Πόι εκτός μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 32΄ το σουτ του Πιπινίκα από πλάγια θέση για τον Απόλλων Αρναίας δεν ανησύχησε τον Καρατζιοβαλή.


Στο 40΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Καραβελίδη να απομάκρυνε με τα πόδια το πλασέ στην κίνηση του Ατματσίδη, ενώ στο 42΄ η μπάλα από το πλασέ του Καπνίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλων Αρναίας.

Οι φιλοξενούμενοι στο 45΄ μείωσαν με τον Γεωργίου που εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας του Άρη και αμαρκάριστος με κεφαλιά έκανε το 2-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποιο άλλο γκολ και ούτε ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ουσιαστικά μία στο 65΄ με τον Καπνίδη να μην μπορεί να πλασάρει σωστά σε τετ α τετ με τον Καραβελίδη που απομάκρυνε εξ επαφής.

Οι συνθέσεις:

Άρης:Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης, Πόι

Απόλλων Αρναίας:Kαραβελίδης, Μαυριδόφλου, Μενιγκιάλι,Σαλέπης, Τζιότζιος, Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης


Δείτε το τρέιλερ της αναμέτρησης:



Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μέσα από το "novasports":





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου