ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

"Θεσπρωτός – Τρίγλια 0 - 0" (Ρεπορτάζ)

 


Χωρίς σκορ τελείωσε ο αγώνας του Θεσπρωτού με την Τρίγλια για την 4η αγωνιστική.


Η ομάδα του νομού μας κόλλησε στο “μηδέν” για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κι έτσι μοιράστηκε από έναν βαθμό με τον σημερινό αντίπαλό της (0-0). Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.


Ο προπονητής των γηπεδούχων, Χουάν Ρότσα προτίμησε να ξεκινήσει τον αγώνα με διάταξη 3-5-2 έχοντας σαν… δίδυμους πύργους στην επίθεση τους Πέντσα και Σαραντίδη. Το α΄ ημίχρονο δεν ήταν καλό ποιοτικά, με τον Θεσπρωτό πάντως να έχει από στημένη φάση (εκτέλεση κόρνερ Κωνσταντίνου και κεφαλιά Κοντοέ στο οριζόντιο δοκάρι στο 17΄) τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρος. 

Η Τρίγλια παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επικίνδυνη, με τους αμυνόμενους του Θεσπρωτού να κόβουν αρκετές φορές την ύστατη ώρα τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Ένα καλό σουτ του Πατσέκο πέρασε πάνω από το δοκάρι στο 39΄.


Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά στο β΄ μέρος αν και ο ρυθμός ήταν πιο ανεβασμένος και παρακολουθήσαμε ένα πιο ανοιχτό ματς. Στο 60΄ ο Πέντσας παραχώρησε τη θέση του στον Καζβιρόπουλο, με τον Θεσπρωτό να συνεχίζει με έναν φορ αλλά υπεραριθμία στο κέντρο. 

Πατσέκο και Σαραντίδης είχαν δύο καλές ευκαιρίες στα μέσα του β΄ μέρους, με τον Σμυρλή στο 79΄ να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 89΄ ο Θεσπρωτός κυριολεκτικά ακούμπησε το νικητήριο γκολ, με τον Καζβιρόπουλο να σεντράρει από αριστερά, όμως ο Σαραντίδης από πλεονεκτική θέση αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Η Τρίγλια την Τετάρτη θα υποδεχτεί την Καβάλα για την 5η αγωνιστική.


Σύνθεση Θεσπρωτού: Κολιοφουκας, Διγκοζης, Κοντοές, Κώνσταντακοπουκος, Κωνσταντίνου, Μπίκας, Πεντσας, Σαραντίδης, Σταυρίδης, Πατσέκο, Ραμιρεζ
Πάγκος Θεσπρωτού: Γώγος Τ., Γώγος Γ., Ζιώγας, Ζούρκος, Καζβιροπουλος, Κατσής, Κιναλης, Κωστάκης, Γκανσιερ.

Σύνθεση Τρίγλιας: Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιεργκης, Παπαστεριανός Αγγ., Βοσκόπουλος, Παπαστεριανός Μ., Οσμάναγκιτς, Δόρης, Τότσκα, Ζγκουρη, Σμυρλής 

Πάγκος Τρίγλιας: Ντούνγκα, Στοινοβιτς, Ποζατζίδης,

Ιακωβίδης, Ξιφιλινος, Τσακμάκης, Καλαϊτζίδης, Κεχαγιάς, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Τσολακίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου